IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мейзи Уилямс разказа за травмиращата връзка с баща си

4 октомври 2022 10 50

Актрисата не е имала нормално детство

БГНЕС

БГНЕС

Мейзи Уилямс, по-популярна с участието си в Game of Thrones, призна за травмиращата връзка с нейния баща. В интервю за подкаста The Diary of a CEO, актрисата разкри подробности за своето детство, което не е било нормално като на другите деца на нейната възраст.

„Откакто се помня, наистина имах проблеми със съня. И мисля, че за много от травматичните неща, които се случваха, не осъзнавах, че са грешни“, обяснява тя.

Уилямс посочи, че до 8-годишна възраст тя е имала сложни взаимоотношения с татко си, който се разделил с нейната майка, когато тя била едва на 4 месеца. По нейните думи, тя просто избягала един ден и така се спасила.

Като дете Мейзи изпитвала тревожност и нямала толкова безгрижни дни. Благодарение на свой учител, който открил, че има проблеми в семейната среда, тя успяла да превъзмогне тревогите.

От детството досега, когато звездата е на 25, тя продължава да се бори с травмата, която баща ѝ неминуемо ѝ е нанесъл с отношението си. Понякога дори си мислела, че околните не искат да ѝ помогнат, а по-скоро да я откъснат от него.

„Имах толкова много хора, които ме обичаха и държаха толкова много на мен, но никога не ми бяха задавани правилните въпроси, та наистина да мога да кажа какво не е наред“, разказва тя.

Сега Мейзи Уилямс продължава да се бори с болката в себе си. Онова, което ѝ помага, е че вече не мисли какво ще кажат другите и не приема всичко лично.

Видеото с признанията на актрисата притесни нейните фенове. Там тя не може да сдържи емоциите си и плаче неудържимо. Освен това е с много къса коса и по-скоро прилича на момче, отколкото на момиче.

В анонса към новия епизод на подкаста, в който Уилямс участва, се казва, че нормалният живот за нея започва на 11, когато ѝ предлагат работа в най-голямото телевизионно шоу в света.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари