IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа се хвана с бившия на Минка Кели

3 октомври 2022 15 00

Певицата излиза с водещия Тревър Ноа

Getty Images

Getty Images

Дуа Липа изглежда има нов мъж в живота си и то не какъв да е! Изпълнителката на Sweetest Pie беше забелязана да се целува с водещия на Daily Show – Тревър Ноа в Ню Йорк преди два дни.

Двамата бяха заснети да се наслаждават на интимна вечеря в ямайския ресторант Miss Lily's в Ийст Вилидж, а след това започнаха да се прегръщат и целуват като тийнейджъри насред улицата – достатъчно, за да ги уловят папараците.

Не е ясно от колко време 27-годишната британска певица с корени от Косово излиза с 38-годишния Ноа, но е очевидно, че те са повече от приятели. Новата връзка на Липа започва почти една година след като тя скъса с по-малкия брат на Джиджи и Бела Хадид – Ануар Хадид (в края на есента на 2021 г.). По това време различни източници обявиха за причина за раздялата им натоварените им работни графици.

Дуа и Ануар бяха заедно повече от две години, като тя често споделяше щастливи кадри от връзката им в своя Instagram профил. По това време Дуа се беше сближила доста и със сестрите – супермодели на гаджето си. Въпреки че връзката на Липа и Хадид беше относително публична, те успяха да запазят мълчание относно подробностите около раздялата си.

В интервю за британския Vogue от началото на 2021 г. попзвездата разкри, че се опитва да намери правилния баланс между това да е развълнувана и влюбена и в същото време да не споделя твърде много подробности с хората за романса си с Ануар. Тогава тя каза: „Искам да мога просто да бъда щастлива в тази връзка, без да се съобразявам с мнението на други хора“.

Колкото до Тревър Ноа, доскоро той излизаше с актрисата Минка Кели, с която се раздели в началото на тази година. Преди нея водещият имаше връзка с певицата Джордин Тейлър (от 2015 до 2019 г.)

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари