IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дуа Липа показа близост с известен дизайнер

26 септември 2022 14 40

Той ли е нейното ново гадже?

БГНЕС

БГНЕС

Дуа Липа е истинско модно вдъхновение за своите последователи. Обикновено певицата споделя само свои снимки в социалните мрежи, показваща своята работа, новите си дрехи, обувки и аксесоари. Но наскоро направи изключение заради близък до нейното сърце мъж. 

В нова публикация звездата честити рождения ден на нейния дизайнер Лоренцо Посоко. 

Липа посочва, че нейната обич към рожденика е безгранична. И се обвръща към него с думите „lore amore“, което ни кара да мислим, че двамата не са просто приятели. 

Дуа е качила галерия, в която виждаме най-хубавите й моменти с Лоренцо. Някои са направени зад сцената, докато други - в техни любими заведения и на яхта. 

Докато едни от последователите на певицата се присъединиха към нейните пожелания, други отбелязаха, че дизайнерът има студено изражение на лицето, сякаш не е човек, а по-скоро кукла. Някои дори посочиха, че любовта е сляпа и мъжът може да е баща на звездата

По-късно самият рожденик сподели снимка с торта и изтъкна, че става на 40. И според кадрите му, той е празнувал в Милано, където се провежда Седмицата на модата. 

Кой е мъжът, стоящ зад нестандартните сценични тоалети на Дуа Липа? 

Лоренцо Посоко работи със звездата от няколко години. Но през последните няколко, откакто тя вече не е с Анвар Хадид, двамата са доста по-близки. И според някои, нищо чудно той да е новото гадже на певицата. 

Стилистът живее е Лондон и е отговорен за много от запомнящите се визии на Липа. Той подбира за нейния гардероиб модели на Versace, Mugler, Alaïa и Gucci. 

„Бях привлечен много от рано от силата на облеклото и модата, отвъд естетиката“, казва Посоко пред PAPER. По думите му, той не може да си спомни период от живота си, в който модата да не е била неразделна част от него. 

Дизайнерът на Дуа Липа разкрива, че за него модата е бягство и себеизразяване. И добавя, че харесва дизайнери като Джани Версаче, Том Форд и други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари