IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян: Не се виждам във връзка

28 октомври 2022 10 30

Риалити звездата сподели, че не е готова да тръгне по срещи

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян очевидно иска да обърне внимание на себе си, като оставя любовния си живот на второ място.

41-годишната риалити звезда гостува в предаването Live with Kelly and Ryan, където говори откровено за личния си живот, възможността отново да я видим с мъж и какво, според нея, я очаква в бъдеще. Когато беше попитана с какъв мъж се вижда до себе си, Ким категорично отговори: „С абсолютно никого“. Кели Рипа я посъветва да стои далеч от приложенията за запознанства, на което Кардашян каза, че това дори не било опция за нея.

„Имаш нужда от титан в индустрията. Точно от това имаш нужда. Точно това си ти и от това имаш нужда. Полето е много малко, но той е някъде там, гледа те“, категорична бе Рипа.

Ким обаче заяви, че е обмисляла възможността да излиза с мъж, който не работи в развлекателната индустрия. „Бях казала преди, че може би е време да изляза на среща с лекар или учен. Така че няколко адвокати или учени може да се свържат с мен“, пошегува се тя. Допълни, че все още не е готова за любов, така че кандидатите е редно да изчакат, докато се почувства готова и склонна да отдели внимание на друг човек, освен себе си.

Попитана дали може да отиде на обикновена среща, Ким отговори, че това не е никак лесно за нея. „Не мисля, че ще стане. По-скоро бих се съгласила на нещо, което е организирано в къщата на приятели. Нещо по-спокойно. Не на публично място. Просто искам да си почивам“, каза още Кардашян.

Родители за пример: Уилям и Кейт си взеха почивка заради децата

Неподправената Меган Маркъл за кралицата и бъдещето на Арчи и Лилибет

Мария Шарапова развълнува феновете си с очарователна снимка на сина си Теодор

„Не търся нищо. Мисля, че наистина имам нужда да бъда сама със себе си и да се фокусирам върху завършването на училище. Също така искам да прекарам повече време с децата си“, обясни звездата.

Любовният живот на Кардашян се развива под светлината на прожекторите от вече близо две десетилетия. Някои от известните ѝ гаджета са били Рей Джей, Реджи Буш и Ник Кенън. Тя беше омъжена за Деймън Томас от 2000 до 2004, след което се омъжва и за Крис Хъмфрис през 2011 година. Бракът им обаче трае само две години.

В момента основателката на SKIMS се намира по средата на труден и широко популяризиран развод с Кание Уест. Двойката се раздели през февруари 2021 година след почти седем години брак. Те споделят и четири деца – Норт (9), Сейнт (6), Чикаго (4) и Псалм (3). Малко преди съдията официално да обяви Ким за свободна жена, тя започна връзка с Пийт Дейвидсън, с когото се раздели през август тази година.

„Раздялата беше по взаимно съгласие. Обсъждаха края на връзката си от няколко седмици. Не беше нещо внезапно“, каза тогава източник пред списание People. Допълва, че решението е било взаимно, като за момента възобновяване на взаимоотношенията не се обмисля.

Наскоро Кардашян заяви, че е щастлива сама. Относно това какво ще бъде следващото ѝ гадже, тя отговори, че в момента не мисли за това. „Искам да си почина за секунда. Наистина смятам, че ми е време да отделя внимание на себе си, да завърша училище и всичко това. Но следващият ми път, смятам, че трябва да ме отведе на различно място. Очевидно това, което правя, не върши работа“, каза тя пред Джеймс Кордън.

В момента Ким се наслаждава и на доста успехи в професионален план, след като стана част от дефилето на Dolce & Gabbana, където представи собствена колекция. Също така тя събра редица звезди за новата рекламна кампания на новите си продукти от марката SKIMS. Риалити предаването ѝ The Kardashians пък продължава с втори сезон в платформата Hulu.

За още новини от света на звездите следвайте и профила на Tialoto в Instagram и страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари