IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралицата подарила куче на Камила преди брака ѝ с Чарлз

26 октомври 2022 08 40

Бившият мъж на настоящата кралица консорт проговори

БГНЕС

БГНЕС

Кралица Елизабет Втора подарила куче на Камила преди тя да ѝ стане снаха. Това станало, докато тя още била омъжена за Андрю Паркър Боулс (1973 до 1995 г.), разкриват кралски биографи.

Говорейки за покойния монарх, бившият мъж на настоящата кралица консорт разкрива, че майката на Чарлз им изпратила „прекрасно, интелигентно и смело“ кученце. То се наричало Windsor Flame и било от нейната любима порода – корги.

Боулс споделя пред The Spectator, че след като въпросното животинче починало, Елизабет II им изпратила друго, но то било доста по-непослушно от първото. И когато двамата се развели, трябвало да ѝ го върнат.

По думите на Андрю, кралската особа била много близка с кучетата си и държала да се грижи лично за тях. Той изтъква, че онова, което свързвало Камила и кралицата, е тяхната любов към животните.

„Нейните знания за развъждането бяха несравними и благосъстоянието на нейните коне беше много важно“, продължава разказа си Андрю Боулс.

Бившият мъж на Камила бил паж на сватбата на кралицата. Освен това той също бил в тясна връзка с нея – благодарение на баща му, който е дългогодишен приятел на монарха.

Новата снимка на Камила и Чарлз показва тяхната привързаност

Докато всички говорят за наследството на британската кралица, мнозина коментират първата официална снимка на крал Чарлз Трети със съпругата му, принца и принцесата на Уелс. Направена по време на националния траур, тя сякаш е по-весела от очакваното.

От Бъкингамския дворец разпространиха кадъра, направен на 18 септември, малко преди погребението на Елизабет II. В съобщението се уточнява, че той е заснет при приема на държавните глави на новия престолонаследник.

На снимката, която е с историческо значение, всички са облечени в черно – както трябва да бъде по протокол. Само че позите, в които са застанали, говорят много за това, че Чарлз и Камила искат да бъдат кралски особи от ново поколение.

Чарлз и

БГНЕС

Кадърът показва рядка публична проява на привързаност между Камила и Чарлз Трети. И двамата са прегърнали другия с ръка през гърба. Дори кралят е сложил другата си в джоба. Всъщност, само принц Уилям е със скръстени отпред ръце.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари