IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз получил повече от милион евро от роднини на Осама бин Ладен

3 август 2022 08 30

Най-големият син на Елизабет II отново беше в неприятна ситуация.

БГНЕС

БГНЕС

Принц Чарлз е получил повече от милион паунда (1,2 милиона евро) от Осама бин Ладен. Това е станало под формата на дарения от членове на семейството на известния терорист, съобщава The Times.

Според изданието благотворителният фонд на най-големия син на Елизабет II е получил средства от полубратята на Осама. Отбелязва се, че принц Чарлз се е срещнал с един от тях в Уестминстърската резиденция на Кларънс Хаус през октомври 2013 г., две години след смъртта на бин Ладен.

„Те представиха престолонаследника на британския трон и увериха, че по-рано е извършена цялостна проверка относно това дарение. „Решението да приемем дарението беше взето единствено от попечителите“, каза Иън Чешър, председател на фондацията.

принц Чарлз,

БГНЕС

Заслужава да се отбележи, че по-рано принц Чарлз беше осъден за получаване на милиони евро от скандалния шейх.

Най-големият син на кралицата е взимал милиони от противоречив катарски политик в продължение на пет години. Бившият министър-председател на Катар шейх Хамад бин Джасим бин Джабер Ал Тани дарил приблизително 3 милиона евро на престолонаследника на Великобритания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари