IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Чарлз и Камила се завърнаха към любимо хоби

30 юли 2022 18 00

Елизабет Втора няма да кани Хари и Меган в замъка Балморал

БГНЕС

БГНЕС

Принц Чарлз и съпругата му Камила се завърнаха към любимо свое хоби – градинарството. За първи път от 2019 г. насам, двамата направиха традиционната си лятна разходка на изложението за цветя в Сандрингам. След рестрикциите заради коронавируса, то бива организирано отново в имението на кралицата в Норфолк.

След като две години подред британците не можеха да се радват на събитието, днес синът на Елизабет Втора е радостен, че продължава неговите традиции, събирайки на едно място близо 20 000 посетители.

73-годишният Чарлз и 75-годишната Камила направили обиколка на изложението, като разговаряли оживено с цветари за това какви растения имат в своята цветна градина. Двамата събрали фотографите, пристигайки с конска каруца.

Принцът на Уелс и херцогинята на Корнуол са наблюдавали състезания по най-добре отглеждани зеленчуци, както и такива за флорално изкуство. Отличили и местни клубове по градинарство, които се състезавали в различни направления.

По информация на списание People, печалбите от изложението ще отидат за местни благотворителни организации.

В свободното си време Чарлз и Камила обичат да се занимават с градинарство. Не е изключено, когато посетят кралицата в нейната лятна резиденция, да засадят някое дръвче или нови цветя в двора ѝ.

Елизабет Втора няма да кани Меган и Хари в Балморал

Както всяка година, и тази кралицата ще приема най-близките си на мястото, с което прекарваше своята лятна почивка с принц Филип. Сега, когато него го няма, тя има нужда повече от всякога от компания. Освен Чарлз и втората му съпруга, при нея със сигурност ще гостуват принц Уилям и жена му Кейт с трите им деца. Но дали Хари и Меган ще се престрашат да ги последват?

Въпреки че през последните седмици се спекулираше, че херцозите на Съсекс ще посетят замъка Балморал, медиите на Острова пишат, че това едва ли ще се случи, поне за лято 2022. И спекулират, че те не са включени в списъка от гости, изготвен от британския монарх.

Миналата седмица Елизабет отиде в Шотландия и ще остане там до септември. След като тя успяла да зърне внука си Хари и наследниците му Арчи и Лилибет, следващият път, когато ще има тази възможност, няма да е скоро.

Меган Маркъл,

Getty

Предполага се, че по-малкият син на принц Чарлз си тръгнал доста разстроен след честванията за платинения юбилей. И може би това, че не поканил брат си за рождения ден на момиченцето му, ядосало още повече Елизабет Втора.

Наскоро стана ясно, че Хари вече е готов с ръкописа на своята биографична книга – друг повод, който да накара многоуважаваната му баба да не го покани на гости в Балморал.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари