IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камила с първа корица на Vogue и коментар за брака си с принц Чарлз

21 юни 2022 14 30

Фотосесията е в чест на 75-ия ѝ рожден ден

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Камила, херцогинята на Корнуол, прави първите си стъпки в модата, заставайки на корицата на списание Vogue. Това е първа корица за кралската особа, като към специалната фотосесия е добавено и интересно интервю, в което се обсъжда бракът с принц Чарлз.

В чест на 75-ия ѝ рожден ден през юли, Камила говори пред британския Vogue, разкривайки детайли от личния и професионалния си живот, включително как успява да балансира натоварения си график и любовта си с принц Чарлз.

„Невинаги ни е лесно, но винаги се опитваме да имаме момент през деня, в който се срещаме. Понякога е за много бързо, но седим заедно и пием чай, обсъждайки деня си“, казва херцогинята пред списанието. Допълва, че това е един от най-хубавите моменти от ежедневието ѝ, защото разбира какво се случва в живота на съпруга ѝ и му разказва за своите задължения и свършени задачи.

Когато кралската двойка все пак намери повече свободно време и отиде на почивка, ситуацията е доста по-различна от тази в обикновеното им ежедневие. Тогава Камила и Чарлз имат време само за себе си, да се насладят на тишината и някоя хубава книга. Дори понякога не им се налага да си говорят, а се пренасят в света на литературата, всеки със своето четиво.

Съпрузите се срещат за първи път през 1970 година по време на поло мач и се смята, че веднага са усетили привличането помежду си. Въпреки това дълго време остават само приятели, като Чарлз се жени за Даяна, а Камила става съпруга на Андрю Паркър-Боулс. Приятелството между двамата обаче бързо прераства в нещо друго, стартирайки афера, която става публична през 1992 година. Камила и Андрю се развеждат три години по-късно, а Чарлз и Даяна остават заедно до 1996 година. Принцесата на Уелс умира година по-късно.

През 1998 година Чарлз запознава Камила със синовете си Уилям и Хари, а през 2000 година кралица Елизабет II показва подкрепата си към новата жена на сина си чрез организирането на специален обяд. Двойката се жени през 2005 година.

По време на интервюто си за Vogue, Камила също така разказва за медийното внимание към цялото ѝ семейство през 90-те години, казвайки че ситуацията никак не е била лесна и приятна. „Бях критикувана толкова дълго време, че просто трябваше да намеря начин и да живее с всичко това. Никой не обича да бъде наблюдаван през цялото време, критикуван, но мисля, че накрая успях да се издигна над всичко това и да продължа с живота си“, казва тя.

По-рано през годината кралица Елизабет II затвърди подкрепата си към Камила по време на специално обръщение в чест на Платинения си юбилей. Тогава тя съобщи, че гледа с усмивка към бъдещето, когато синът ѝ ще стане крал, а Камила ще приеме титлата съпруга на краля.

В разговора с Vogue, херцогинята обсъди и дейността си с оцелели от домашно насилие. Тя заяви, че е мотивирана да продължи с това си дело, дори и като стане съпруга на краля. „Не можеш да оставиш нещата, когато си на половината. Има още много работа, която трябва да се свърши“, категорична бе Камила.

Камила Паркър-Боулс ще навърши 75 години на 17 юли, а изданието на Vogue с нейната корица излиза на пазара 4 дни по-късно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари