IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар: Децата ми нямат право на социални мрежи

6 октомври 2022 09 00

Според актрисата, правилата вкъщи са доста строги

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Сара Мишел Гелар се определя като „строга майка“, но не съжалява за налагането на правилата у дома.

В скорошно интервю актрисата сподели, че заедно със съпруга си Фреди Принц Джуниър са взели решението да не позволяват на децата им – Шарлот (13) и Роки (10) да имат достъп до социалните мрежи. Позволено им е единствено да поглеждат към телефоните на родителите си, но това е единственият им досег с TikTok, Instagram, Facebook и Twitter.

„Правилата ни сигурно са доста по-строги от тези на повечето родители. Децата ни нямат социални мрежи, дори нямат право да влизат в такива. Понякога ни казват, че сме доста строги, но аз им отговарям, че това не пречи на техните приятели да ни идват на гости, така че всичко е наред“, споделя Гелар.

Помолена да обясни колко е сериозна опасността от публикация в социалните мрежи, актрисата сравни действието с татуиране на герой от Paw Patrol върху дете на 5 години. „След това ставаш на 10 или на 13 години, но все още имаш тази рисунка върху тялото си, която не отговаря на личността ти“, допълва тя. Според нея, младежите все още не разбират колко е важно да филтрират публикациите си в социалните мрежи, защото след време те могат да им изиграят лоша шега.

Гелар признава, че е строга майка, но е сигурна, че правилата ще осигурят на децата ѝ едно по-успешно и стабилно бъдеще. „Смятам, че децата трябва да знаят къде е границата, защото това ще им помогне да се развиват. Не сме лоши, не сме изключително стриктни, но имаме правила. Така, както аз спазвам моите правила, очаквам същото от децата ми“, категорична е тя.

През септември актрисата отбеляза рождения ден на дъщеря си, която навърши 13 години. Двете дами се отдадоха на спокоен спа ден, който беше публикуван в социалните мрежи. Макар Гелар да сподели с феновете си част от празненството, тя закри лицето на Шарлот с емотиконка на сърце, спазвайки традицията да не нарушава личното пространство на децата си.

„Дъщеря ми каза, че иска коктейли, хайвер и спа парти за своя 13-и рожден ден, така че трябваше да сбъднем желанието ѝ. Е, фалшиви коктейли за децата и истински за майките“, написа Гелар под видеото, в което беше събрала снимки от специалния ден. Тя разкри, че идеята за нетрадиционното парти е дошла от покойната ѝ приятелка Скаут Мастерсън, която почина на 11 септември.

В публикацията се вижда, че майка и дъщеря носят еднакви тиари, върху които е изписано числото „13“, а рожденичката носи и специална лента, наподобяваща тази от конкурсите за красота. Към тях се присъединиха и част от най-близките им приятели за един страхотен ден, изпълнен със спа процедури и похапване на вкусни лакомства, включително желания хайвер, плодове и, разбира се, торта, върху която бе поставена снимка на 2-годишната Шарлот.

Лицата на Шарлот и нейните приятели бяха покрити с различни емотиконки. Дъщерята на Гелар обаче направи рядка публична поява с майка си на прожекцията на новия ѝ филм „Отмъщението“, в който участват още Камила Мендес и Мая Хоук.

Преди рождения ден на Шарлот, Гелар призна, че 13 години никак не е лесна възраст. „Знам от първо лице колко е трудно да си момиче в средното училище. А аз даже нямах социални медии, с които да се боря. Мисля, че е важно да си добър слушател, защото никой тийнейджър не иска съвет от родителите си“, казва актрисата.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари