IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Забавления по двойки: Адел и Рич Пол на парти с Кевин Харт

18 октомври 2022 17 40

Комикът сподели снимки от приятната вечер с двойката

БГНЕС

БГНЕС

Адел и Рич Пол отидоха на парти заедно с Кевин Харт и неговата съпруга. За забавната двойна среща сподели американският актьор в Instagram.

Комикът сподели снимки с певицата и нейния любим. На тях се вижда и неговата жена Енико. Случайно или не, всички са облечени с дрехи в черно.

„Празнувам 50 години величие с моите невероятни партньори...“, написа Харт. С публикацията си той уточни, че е срещнал двойката по време на събитие на марката луксозни часовници Audemars Piguet.

Оказва се, че Адел и Рич Пол са били сред поканените на партито в Бевърли Хилс, Калифорния, където се засекли с Харт и жена му. И както виждаме на снимките, те бързо се сближили.

В социалната мрежа комедийният актьор изтъкна, че заедно са пили от текилата му и си говорили за хубава музика цяла вечер.

Кевин Харт, който скоро ще отвори втори вегански ресторант за бърза храна в Лос Анджелис, използва появата на известната двойка, за да рекламира своята марка алкохол.

По-рано тази година Адел подхрани слуховете, че може да е сгодена, показвайки се с лъскав пръстен на лявата ръка. По-късно самата тя уточни в интервю за The Sun, че просто обича да носи красиви бижута от висок клас.

Според източник на изданието, певицата планира да направи документален филм и нищо чудно в него, освен за музика, да говори и за чувствата си към Рич Пол.

Дъщеричката на Кевин Харт стана на 2

В края на септември комикът и неговата половинка показаха най-малкото си дете. И споделиха, че тяхната усмихната Каори вече е на 2.

„Честит ден К, нашата красива, бурна, любяща, и много повече малка дама от зодия Везни!“, сподели жената до Кевин Харт и качи снимки на порасналото момиченце, което много прилича на своя известен татко.

Двойката има и по-голям син на име Кензо. Отделно актьорът се радва на наследници от предишния си брак с Торей Харт – син Хенрикс и дъщеря на име Хевън. Всички те се събраха на едно място за рождения ден на малката Каори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари