IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хелоуин мина и Марая Кери е готова за Коледа

2 ноември 2022 14 40

Кралицата на празника се завърна подобаващо

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Едва ли има Коледа, в която поне веднъж да не чуем песента на Марая Кери All I Want For Christmas is You. Постепенно тя се превърна в химн на празника, а изпълнителката беше провъзгласена за коледната кралица и с радост прие тази титла.

След като Хелоуин вече официално мина, Кери показа, че с нетърпение чака следващия голям празник. И ако смятате, че това е Денят на благодарността, жестоко се лъжете. Вместо да пече пуйка и да обмисля за какво е благодарна тази година, Марая свали костюма на вещица и се преоблече в любимото си коледно червено, готова да запее празничния си химн.

52-годишната звезда сподели черно-бяло видео, на което кара колело, носейки вещерска шапка на фона на хелоуинска музика, смеейки се зловещо към камерата. След това проблясва светкавица и Марая се телепортира в зимна приказка, носейки костюм на Дядо Коледа. Този път не кара колело, а елени и вече за фон е пуснала All I Want For Christmas is You.

„Време е!!!!“, написа само Кери, но всички разбраха за какво говори. И макар на нас да ни е малко рано за коледен дух, част от известните приятели на изпълнителката одобриха ранната подготовка за празника. Някои от феновете дори признаха, че вече са извадили декорациите за елха, като обмислят съвсем скоро да сложат и вечнозеленото дръвче у дома.

Сингълът All I Want For Christmas is You е най-продаваната коледна песен за всички времена, достигайки до номер едно всяка година. По случай 25-ата годишнина от дебюта му, отбелязана през 2019 година, Марая направи ново музикално видео, в което включи и 11-годишните си близнаци Морокан и Монро, които споделя с бившия си съпруг Ник Кенън.

Във видеото Кери играе манекен в магазин, който се съживява, за да изпълни мисията си, а именно да разпръсне празничния дух навсякъде. Историята проследява Марая и приятелите ѝ, които сбъдват коледната мечта на малко момиченце, водейки я в зимен рай и изпълнявайки известната песен.

6 мъже носят 30 кг рокля на Марая Кери

Марая Кери сподели сладка снимка с младото си гадже

През 2019 година All I Want For Christmas is You отново доказа, че е неподвластна на времето, чупейки три рекорда на Гинес. Кери се превърна в притежател на празнична песен с най-високо класиране в класацията Hot 100, а All I Want For Christmas is You стана най-слушаната песен в Spotify за 24 часа с над 10,8 милиона слушания през декември 2018 година. Коледният сингъл също така счупи рекорда за най-много седмици на върха в музикалната класация на Великобритания за празнични песни.

Дали и тази година All I Want For Christmas is You ще успее да направи същия фурор, предстои да разберем.

Още новини от света на звездите четете в Tialoto и в нашите социални канали в Instagram и Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари