IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая Кери и Шарън Стоун гледат българката Милица Борисова на дефилето на Dolce & Gabbana

11 юли 2022 16 30

Сред звездните гости в Италия бяха още Хелън Мирън, Ванеса Брайънт и Елън Помпео

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Холивуд превзема Италия!

Известни личности се наредиха на първия ред, за да изгледат дефилето на Dolce & Gabbana, изпълнено с цветни и смели дизайни. Събитието се проведе в Сицилия, а сред моделите беше и българката Милица Борисова. Тя беше наблюдавана от имена като Марая Кери, Хелън Мирън, Шарън Стоун, Сиара, Дрю Баримор, Хайди Клум, Крис Дженър, Лупита Нионго и много други. 

Събирайки се на октрито на историческия площад пред катедралата Piazza Duomo в Сиракуза, за да станат свидетели на шоуто, звездите също впечатлиа с невероятно стилните си ансамбли. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

53-годишната Марая Кери се появи с рокля по поръчка, копираща външния вид на емблематичните сицилиански плочки. Тоалетът е изцяло ръчно бродиран с кристали Swarovski. Певицата завърши визията си с обеци Alta Gioilleria, тиара, инкрустирана със златисти бижута, и сребърни метални сандали на платформа. 

76-годишната Хелън Мирън също привлече вниманието на останалите присъстващи, тъй като носеше рокля от златисто ламе с ръчно нарисувани цветни райета и талия, украсена с кристали. За да завърши тоалета си, актрисата носеше чанта Dolce от златно фолио. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helen Mirren (@helenmirren)

Внасяйки повече блясък в шоуто, 64-годишната Шарън Стоун носеше специално златно ламе бюстие с детайли от бродерия Swarovski. Горната част на тоалета беше съчетана със сатенени панталони, които включваха драматичен шлейф с флорални мотиви, изрисувани изцяло на ръка. Актрисата допълни зашеметяващата си визия за вечерта с чифт златни дантелени обувки. 

В социалните мрежи беше публикуван клип, на който позират Марая Кери, Шарън Стоун и Хелън Мирън. Трите дами се усмихват широко, очевидно наслаждавайки се на шоуто. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Сиара и съпругът й Ръсъл Уилсън реших да доведат цялото семейство на дефилето. Те имат 5-годишна дъщеря Сиена и 1-годишен син Уилсън, а изпълнителката е майка и на 8-годишния Фючър от връзката си с рапъра Фючър. И трите деца носеха тоалети от Dolce & Gabbana, като момчетата бяха със златни панталони и бели ризи, а Сиена беше в изцяло златна рокля със златни сандали. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ciara (@ciara)

Що се отнася до Сиара и съпругът й, те изглеждаха елегантно покрай наследниците си. Изпълнителката избра емблематична за Dolce & Gabbana рокля. Ослепителният златен тоалет беше с дантела с ламе, украсен с метални детайли и бродирани сърца. Уилсън избра маследно бял копринен смокинг с кремава риза от копринен сатен и папийонка. 

Българска следа в дефилето

Освен че имаше световноизвестни имена на първия ред, дефилето на Dolce & Gabbana ни привлече вниманието с участието на Милица Борисова. Тя беше част от колекция, разкриваща истинското бароково богатство на марката, отдавайки почит към света Лучия. Роклите от черна дантела и ефирните якета бяха сред най-показваните тоалети. 

Милица се появява в черна дантелена рокля и забрадка на 23:05 минута от видеото. Българката може да се похвали, че е част от специалното дефиле на Dolce & Gabbana, с което дизайнерите Доминико Долче и Стефано Габана отпразнуваха 10 години от първата си колекция Alta Moda. 

Милица Борисова е само на 22 години, но вече е част от най-големите събития в модната индустрия. Въпреки че й предстои дипломиране по специалност "Маркетинг и връзки с обществеността", тя успява да балансира ученето с постоянните пътувания до Париж, Барселона и Милано. Започва кариерата си на 16 години, а година по-късно заминава за Ню Йорк. Пандемията обаче отново я връща в Европа. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

123 ( преди 1 година )
нищо не сме изпуснали като не сме били там, така и така за нищо не стават тоалетите им ;)) напълно безмислено съществуване на подобни дефилета
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар