IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Андрю, загубените титли и малко сълзи по миналото

9 ноември 2022 08 30

Чарлз III му казал, че никога няма да си ги върне

БГНЕС

БГНЕС

Принц Андрю и настоящият крал се срещнали очи в очи дни преди смъртта на Елизабет Втора. Двамата обаче не разговаряли за нейното влошено здраве, а за титлите, които третият наследник загуби. Разговорът между двамата бил напрегнат и завършил със сълзи за един от двамата.

Според няколко британски издания, Андрю, който бе замесен в секс скандал, се разплакал, когато неговият по-голям брат му казал, че никога няма да получи титлите си обратно, нито да се върне към своите официални задължения.

Двамата се видели в имението Биркхол в Шотландия. Не е ясно дали срещата е била по настояване на кралицата или на тогавашния принц Чарлз.

Разговорът между братята бил сериозен

Според източник на The Mail on Sunday, дискусиите между двамата братя са били сериозни и доста „емоционални“. След тях бившият съпруг на Сара Фъргюсън излязъл навън доста шокиран и разстроен. „Той все още е в шок. Той е напълно изгубен и много депресиран“, обяснява въпросният човек, близък до кралския двор.

принц Андрю,

БГНЕС

Разплакали принц Андрю още един път

След като принц Чарлз дал на брат си да разбере, че няма да му позволи да носи титлите си заради това, че е уронил престижа на семейството, принц Андрю трудно асимилирал какво се е случило. Но бил разплакан още един път – след смъртта на многоуважаваната му майка.

По данни на The Sun, той бил потресен, когато настоял да носи военната си униформа на погребението, но тъй като това право му било отнето по-рано, не уважили молбата му. И това го огорчило до сълзи.

принц Андрю,

БГНЕС

Принцесите Беатрис и Юджини с обвинение в измама заради принц Андрю

Нарекоха принц Андрю „Стар перверзник“ по време на погребалната процесия на майка му

Принц Андрю опозорен, какво ще се случи с дъщерите му?

Сара Фъргюсън живяла без принц Андрю само няколко години след развода

„Винаги е вярвал, че има път назад. Андрю беше изключително близък с кралицата и много пъти се опитваше да повдигне въпроса за завръщането си в обществения живот. В някои случаи тя казваше леко помирителни неща, но през повечето време веднага сменяше темата. Колкото и наивно да звучи, той винаги се е надявал да възвърне позицията си на висш кралски член“, обяснява източникът на изданието.

„Ти трябва да приемеш това!“, казал Чарлз на принц Андрю, с което прекъснал надеждите му, че някога може да ползва кралските си титли.

За още новини за британския кралски двор последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари