IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След изповедта: Джейсън Теру с подкрепа за Дженифър Анистън

14 ноември 2022 08 30

Актрисата Кейли Куоко благодари на колежката си за признанията

БГНЕС

БГНЕС

Дженифър Анистън се снима за последната хартиена корица на списание Allure. Но освен с полуголите снимки от фотосесията за края на една ера, тя провокира читателите и със своите признания. Актрисата отговори на критиките през годините, че не желае дете, разкривайки, че е опитвала какво ли не, дори стигнала до инвитро.

„Толкова години се спекулираше с това дали съм бременна, дали искам да имам деца. Беше много трудно. През това време се подлагах на инвитро процедури, пиех всякакви китайски и какви ли не чайове, изпробвах всичко“, разказа звездата от сериала „Приятели“. Нейното признание за дългия път към мечтата да стане майка трогна не само фенове, но и много хора от близкото ѝ обкръжение.

Един от първите, който подкрепи Анистън след изповедта ѝ пред списанието, бе Джъстин Теру. Бившият съпруг на актрисата не остана безучастен към казаното. Като мнозина заподозряха, че двамата се опитали да станат родители, използвайки изкуствено оплождане на яйцеклетки.

Теру не пропусна да коментира публикацията на Джен в Instagram, с която тя разказва за фотосесията за последния брой на Allure. Освен емотиконка с вдигнат палец нагоре, той остави и червено сърце в знак на приятелските си чувства към нея и онова, което са преживели заедно.

Дженифър Анистън и Джъстин Теру започнаха да се срещат през 2011-а. Дванадесет месеца по-късно се сгодиха, като сключиха брак през 2015-а. Три години по-късно се разведоха.

Кейли Куоко окуражи Анистън за признанията

След като се разчувствала от интервюто на Дженифър, нейната колежка Кейли Куоко реши да я окуражи за силата на духа, споделяйки нейна снимка.

„Никога не знаеш през какво преминават хората зад кулисите“, написа звездата от „Теория за Големия взрив“, подкрепяйки Анистън за това, че никой не трябва да я съди, преди да е научил нейната истина.

Дженифър Анистън за първи път потвърди, че е опитвала инвитро оплождане, но без успех

Как Анджелина Джоли е забила нож в сърцето на Дженифър Анистън?

Сбъдна ли се мечтата на феновете: Брад Пит и Дженифър Анистън отново заедно?

Дженифър Анистън се събра с Адам Сандлър

„Спрете да предполагате и да съдите всяко малко нещо! Дженифър Анистън, благодаря ти, че сподели тази история!!!“, завърши Куоко.

Само преди месец русокосата звезда и нейният приятел Том Пелфри обявиха, че очакват момиченце.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари