IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Брус Уилис и съпругата му поздравиха Деми Мур за рождения ѝ ден

16 ноември 2022 10 40

Тримата се разбират чудесно

Снимка: БГНЕС

Отдавна не е тайна, че Брус Уилис поддържа топли отношения с бившата си съпруга Деми Мур. Ето че сега звездата от „Умирай трудно“ заедно с настоящата му половинка – Ема Хеминг Уилис сърдечно поздравиха Мур, а повод за това е нейният 60-и юбилеен рожден ден.

Те споделиха в социалните мрежи съвместно селфи с най-добри пожелания.

„Честит рожден ден, Деми. Обичаме те“, написа Ема. Заедно с публикацията тя сподели снимка, на която държи копие от мемоарите на Мур от 2019 г. – Inside Out с Брус.

Брус и Деми бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери – Румър, Скаут и Талула.

Деми Мур, извинявай, на колко години беше?

Новото лице на Деми Мур – дело на корекции или твърде много грим?

Деми Мур се съблече по бански в компанията на дъщерите си

Актьорът сключи брак с Ема през 2009 г. и имат две дъщери – Мейбъл и Евелин.
От около година стана ясно, че Уилис спира кариерата си в киното заради здравословни проблеми, свързани с болестта афазия, които му пречат да учи репликите си.

Много колеги и приятели на Брус Уилис го подкрепиха в трудната битка. Силвестър Сталоун съвсем скоро публикува снимки с колегата си от времето на „Непобедимите“ и в интервю за Hollywood Reporter, казва, че не се е чувал с него след поставянето на диагнозата. „Брус преминава през много, много труден период. Това ме убива. Много е тъжно“, допълва Сталоун.

Що се отнася до семейството на Уилис, то не спира да споделя моменти от живота на звездата и да показва подкрепата си към него.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари