IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джон Анистън, бащата на Дженифър Анистън, почина на 89 години

16 ноември 2022 09 00

Той беше известен с ролята си в „Дните на нашия живот“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън шокира феновете си с новината, че е изгубила баща си на 11 ноември тази година. Актрисата публикува съобщение в социалните мрежи, с което изрази болката и уважението си, които изпитват в този труден момент.

От публикацията става ясно, че Джон Анистън е починал на 11 ноември на 89-годишна възраст. „Ти беше едно от най-прекрасните човешки същества, които познавах. Благодарна съм, че отиде в рая без болка. И то на 11.11. Винаги си имал перфектен тайминг. Това число завинаги ще има значение за мен. Обичам те завинаги. Не забравяй да ме посещаваш“, написа актрисата под снимки с баща си.

Само преди пет месеца Анистън почете Джон по време на наградите „Еми“ за сапунени сериали, където той получи статуетката за заслуги в индустрията. „Това е възможност да отдам чест не само на една икона в сапунените сериали, но и шанс да почета постиженията на един прекрасен и уважаван актьор, който по случайност е и мой баща“, каза тогава тя от сцената.

Анистън отбеляза, че Джон е на екран повече от 30 години, където е показал отдаденост към своето шоу. От своя страна, „Дните на нашия живот“ му се отплаща с уважението на колеги, създаването на дългогодишни приятелства и любовта на милиони фенове по целия свят. „Неговата кариера е определение на пожизнени постижения“, завърши Анистън.

След новината за неговата кончина, от „Дните на нашия живот“ също отдадоха почит към Джон, споделяйки видео с най-добрите му моменти от сериала. „Сърцата ни са разбити след новината за загубата на нашия обичан член на семейството Джон Анистън. Обичаме те, Джон. Твоята легенда ще продължи да живее“, написаха те в социалните си профили.

Създателят на сериала Кен Кордей потвърди тъжната новина пред списание People и заяви, че е невероятно трудно да се помисли как той вече няма да стъпи на снимачната площадка. Все пак Кордей е доволен, че Анистън е в покой и няма да изпитва повече болка.

„Джон беше един от най-добрите – мил, умен, забавен и много талантлив. Напълно заслужено той получи награда за цялостно творчество тази година“, продължи създателят на сериала. Каза още, че това е огромна загуба за цялата продукция и завинаги ще остане в сърцата на екипа и цялата общност, която „Дните на нашия живот“ са създали по света.

Матю Пери: Дженифър Анистън ми помогна най-много за победата над зависимостта

На 53 години Дженифър Анистън все още има какво да покаже

Дженифър Анистън със специално послание към баща си

В началото на кариерата на Дженифър Анистън – дори преди славата ѝ от „Приятели“ – Джон сподели кои таланти я правят уникална в цял Холивуд. „Дженифър е естествен талант. Има някои неща, които можеш да научиш в този бизнес и някои, които не можеш. Хуморът и инстинктът за правилното му използване е нещо, което притежаваш. Това е най-доброто ѝ оръжие“, споделя той през далечната 1990 година, четири години преди началото на „Приятели“.

Джон Анистън е роден през 1933 година в Крит, Гърция. Актьорската му биография включва участия в Search for Tomorrow, The West Wing, Gilmore Girls и Mad Men.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари