IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън със специално послание към баща си

28 юни 2022 14 50

Джон Анистън получи награда за цялостно творчество

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Дженифър Анистън може и да не присъства на церемонията по връчване на наградите Daytime Emmy, но това не ѝ попречи да изпрати специално послание към баща си.

88-годишният Джон Анистън получи наградата за цялостно творчество в телевизията за ролята си на Виктор Кириакис в сериала „Дните на нашия живот“. Той я играе в продължение на 37 години. Преди обаче статуетката да му бъде връчена от колежката му Сюзан Роджърс, актьорът беше зарадван с още по-голяма награда – специално видео, записано от дъщеря му Дженифър, която го поздравява за успешната му кариера в телевизията.

„Това наистина е много специален момент за мен. Възможност не само да отдам почит на истинска икона в телевизията, но също така е възможност да почета дългогодишните постижения на един чудесен и уважаван актьор, който също така е и мой баща“, започна Дженифър. Тя допълни, че Джон е работил в телевизията неуморно в продължение на повече от половин век, след което изреди дългия списък с проекти, в които той е участвал.

Анистън сподели още, че баща ѝ е работил по всички изредени проекти, докато в същото време се е появявал във всяка една сапунена опера, която се е давала по телевизията. Най-запомнящата се роля на Джон обаче си остава в „Дните на нашия живот“ и Дженифър не забрави да поговори малко повече за нея.

„За повече от 30 години неговата отдаденост на това шоу му спечели уважението и адмирациите на колегите му, създаде му много дълбоки приятелства и вълнуваше милиони фенове по целия свят. Кариерата му е истинско определение на постижение за цялостно творчество“, завърши гордата дъщеря.

Дженифър Анистън,

Снимка: Getty Images

Въпреки че Джон не успя да присъства лично на церемонията, той получи дълги аплодисменти от всички присъстващи в залата.

Още преди дъщеря му да стане известна благодарение на „Приятели“, г-н Анистън разкрива какво е неповторимото в нейния актьорски талант. „Има някои неща, които можеш да научиш в този бизнес и някои, които не можеш. Хуморът е това, което тя притежава естествено. Това е най-добрата ѝ черта“, казва Джон през 1990 година. Ситкомът „Приятели“ започва четири години по-късно и носи на Дженифър награда „Еми“ за ролята ѝ на Рейчъл Грийн.

Публичната размяна на мили думи между баща и дъщеря е положителен момент за феновете им, тъй като двамата имаха трудности в отношенията си през годините.

През 2020 година Дженифър споделя, че е израснала в дом, където се е чувствала застрашена. „Гледах как възрастните се държат лошо един към друг и бях свидетел на поведение, което не исках да повтарям“, казва актрисата пред Сандра Бълок. Родителите на Анистън се развеждат, когато тя е само на 9 години.

Връзката между баща и дъщеря обаче се подобрява постепенно и през 2019 година актрисата сподели две снимки с Джон по случай коледните празници. На първата тя се е сгушила в него като малко момиче, а на втората двамата вече са възрастни, но отново заедно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари