IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Вече не нося дрехи“: Джейсън Момоа се съблече в ефир

16 ноември 2022 08 30

Той заяви, че е започнал да носи традиционни хавайски тоалети

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа не остави почти нищо на въображението при последното си участие в шоуто на Джими Кимъл.

Докато промотираше новия си проект Chief of War, който ще излезе съвсем скоро в Apple TV+, актьорът бе засипан с въпроси не само за кариерата, но и за последните си приключения, показани в социалните мрежи. Водещият му показа една снимка от Instagram, на която 43-годишният Момоа е на риболов, облечен единствено само в бежови прашки.

„Това е традиционно мало, нещо, което хавайците носят“, обясни актьорът. Допълни, че е започнал да носи дрехата по време на снимките на последния си проект. Момоа каза, че мало е нещо, което е носил всеки ден за сериала, чиято история се развива в края на 18 век в Хаваи. „Просто се подготвях за ролята, защото обичам да се сливам с героя си, и се опитвах да се сдобия с тен на задните части“, казва той пред Кимъл.

Водещият се пошегува, че рибите в океана най-вероятно се чувстват предадени, когато са разбрали, че самият Аквамен се опитва да ги улови. След това попита дали традиционното хавайско облекло е удобно, а Момоа беше категоричен: „О, Господи, да. Всъщност вече не обичам да нося дрехи. Нося мало всеки ден. Постоянно“.

Когато Кимъл попита дали актьорът носи мало под дрехите, с които е в студиото, Джейсън просто се изправи от мястото си и започна да се съблича. Накрая остана само по традиционното облекло, което се състои от прашка с дълга предна част. За по-добър поглед на зрителите, актьорът се завъртя няколко пъти пред камерата, получавайки одобрителни възгласи от публиката.

Във видео, публикувано в историите му в Instagram през октомври, Момоа беше заснет как носи мало по време на риболов. На снимка в профила му пък се вижда как той позира заедно с приятел, като и двамата държат своя улов. Актьорът също така насърчи феновете си да спрат да използват пластмасови бутилки, споделяйки снимка, на която „хваща дъги“ с устойчива бутилка за вода.

Ейза Гонсалес потвърди, че се е събрала с Джейсън Момоа

Джейсън Момоа и Бен Афлек отново на снимачната площадка

Дъщеря му го учи на танци на снимачната площадка

И докато някои дами и господа все още не могат да се съвземат от стриптийза на Джейсън Момоа в национален ефир, той вече е насочил вниманието си към нещо съвсем друго – танци с 15-годишната му дъщеря Лола Лолани.

43-годишният актьор показа танцовите си умения по време на снимките на новия си филм Slumberland заедно с младата си колежка Марлоу Баркли. Видеото от зад кулисите бе публикувано от Момоа в социалните мрежи, а двамата учат танци на фона на песента на Дуа Липа Don't Start Now. Той и Баркли са все още в дрехите на героите си, застанали в задната страна на камион за боклук, а към тях са прикрепени въжета за каскади.

И ако смятате, че Джейсън и Марлоу имат професионален учител по танци за рутината си, жестоко се лъжете. От видеото се вижда, че движенията се преподават от 15-годишната дъщеря на актьора – Лола Лолани. Тя пее песента заедно с Баркли и показва танцовите стъпки, които трябва да бъдат повторени.

На друго клипче се вижда и готовият резултат, като триото танцува вече в нормална среда и песента се пее от Дуа Липа. 13-годишният син на Момоа – Накоа Уолф – държи телефон, от който се чува музиката. Актьорът успя да се справи с темпото на момичетата и уменията им, като си припяваше част от парчето.

Изглежда, че Момоа и Баркли доста се забавляват по време на снимките, като той сподели снимка, на която с младата му колежка са заели диско пози между караваните. Актьорът изрази благодарност към екипа на филма, както и на момичетата, които са го научили как да танцува.

Slumberland ще направи премиерата си на 18 ноември в Netflix.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари