IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

След раздялата с Пике: Шакира се радва на успехите на сина си

23 ноември 2022 18 00

Милан спечели купа по футбол

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шакира и по-големият ѝ син Милан имат повод за празнуване.

Изпълнителката побърза да се похвали пред целия свят с поредното постижение на 9-годишното си момче, което спечели купа по време на футболен турнир. Гордата майка сподели снимка заедно с Милан, на която носи зелен пуловер и бейзболна шапка, докато синът ѝ е във футболен екип, усмихва се широко към камерата и държи в ръцете си златен трофей.

„Поздравления за Милан и неговия отбор за прекрасния турнир. Всички майки са горди с вас заради отдадеността и усилията. Браво и на подгласниците в купата на Каталуния за деца до 10-годишна възраст“, написа Шакира под снимка, на която целува сина си.

Публикацията идва след голяма промяна за семейството на колумбийската красавица. Тя, заедно със синовете си Милан и 7-годишния Саша, ще се преместят съвсем скоро в Маями след финализиране на раздялата ѝ с баща им Жерар Пике. Според подписаните документи, Шакира има пълно попечителство над момчетата, които ще живеят заедно с нея в Америка, като посещенията на бившия футболист ще бъдат ограничени. Той все пак ще прекара време с децата си по Коледа.

Шакира и Жерар сложиха точка на взаимоотношенията си този юни след 11-годишна връзка. „Нашият основен приоритет е да осигурим на децата ни най-голямата защита и сигурност. Надяваме се те да продължат да живеят в сигурна и спокойна среда“, написа бившата двойка в официално съобщение до медиите.

Този октомври изпълнителката застана на корицата на списание ELLE, където заяви, че не иска да говори за раздялата, защото все още се опитва да осъзнае ситуацията. Допълва, че това не е като при обикновените хора, които просто приключват с връзката и продължават с живота си. По думите ѝ, медиите и постоянното следене от страна на папараците правят нещата много по-трудни за преодоляване.

„Всичко това е ужасно трудно не само за мен, но и за децата ми. Много е трудно“, казва още певицата. Допълва, че музиката ѝ е помогнала да премине през този момент, който определи за най-трудния в живота ѝ досега.

Шакира след изневярата на Пике: Синовете ми са единственият приоритет

Жерар Пике се целува с новата си, Шакира е бясна

Въпреки болката и трудностите през които преминава, Шакира все още уважава Пике и няма да каже нищо лошо за него. „Независимо какво чувствам към Жерар, той все още е баща на децата ми. Имаме работа, която трябва да свършим за тези прекрасни момчета, и имам вяра, че ще направим най-доброто за тяхното бъдеще, мечти и ще намерим правилното решение за всички в тази ситуация“. Тя помоли за пространство и спокойствие, където с футболиста да намерят формула за най-доброто бъдеще на децата си.

По време на интервюто си с ELLE певицата заяви, че прави всичко възможно, за да предпази Саша и Милан от случващото се. „Опитвам се да го правя и да ги предпазя, защото това е единствената ми мисия в живота“.

Малко след обявяването на раздялата между певицата и футболиста, стана ясна и причината за нея. Според множество източници, Пике постоянно е изневерявал на майката на децата му, като дълго време е имал и връзка зад гърба ѝ. Той беше заловен да прегръща и целува 23-годишната студентка Клара Чиа Мартин по време на фестивала Summerfest Cerdanya в Каталуния.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари