IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Секси и стилна Коледа: Шакира в празничната кампания на Burberry

11 ноември 2022 14 30

Завръщане в светлината на прожекторите след раздялата с Жерар Пике

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Как най-лесно можеш да забравиш един мъж? Като облечеш най-хубавата си рокля и направиш няколко пози пред фотоапарата.

Точно това направи и Шакира, която дебютира в света на модата, превръщайки се в новия посланик на луксозната марка Burberry. За да отпразнува събитието, колумбийската певица представи новата празнична колекция, носейки едни от най-стилните дизайни на лейбъла досега. Името на кампанията е „Нощта преди“, като компания на Шакира прави нигерийският певец Burna Boy.

Най-новата реклама на Burberry приканва любителите на модата да посрещнат празничния сезон и да се преборят с ниските температури с ватирано сако или да привлекат вниманието с рокля от прозрачен тюл, инкрустирана с кристали. В кампанията също така са включени дизайни, направени лично от креативния директор Рикардо Тиши, който често работи с Ирина Шейк. Официалният дебют на дрехите и аксесоарите ще бъде през 2023 година.

Що се отнася до Шакира, тя определено има нужда от ново начало, след като се раздели с дългогодишния си приятел и баща на двете ѝ деца Жерар Пике. Преди няколко дни стана ясно, че изпълнителката е получила пълно попечителство над синовете им Саша и Милан, с които съвсем скоро ще се премести от Испания в Ню Йорк.

„Забавяне на темпото. Повече храна. Отпразнуване на живота“, това отговаря Шакира, когато е попитана какво очаква от празничния сезон тази година. Тя може да се наслаждава на живота, гледайки се в новата кампания на Burberry, която я представя като главно действащо лице в кратък филм. Изпълнителката носи прозрачна рокля, която първоначално видяхме върху Лила Мос по време на тазгодишната Met Gala, а около нея летят различни предмети.

Шакира показва отличителната естетика на марката, преминавайки безпроблемно между прозрачната рокля с диаманти и чифт ботуши над коляното към класически тренчкот на Burberry. Признава, че толкова много харесва блузата, която носи под дългото яке, че е помолила да я запази. „А вечерната рокля, разбира се, беше наистина произведение на изкуството“, допълва тя.

Музикалният елемент на кампанията, който е режисиран от музикалния гений Torso и показва цигулки, носещи се във въздуха като с магия, без съмнение се харесва на Шакира. Тя описва Коледа в родния си град Баранклиля в Колумбия като „изпълнена с танци и купони“. По това време на годината там все още е топло, така че много хора излизат по улиците и се забавляват заедно. „Има истинска магия, която и до ден днешен свързвам с Коледа“.

Относно дебюта си в модата, Шакира споделя, че се чувства развълнувана и се радва, че си партнира именно с Burberry, която, за нея, е емблематична марка. „За мен Burberry е олицетворение на елегантността и вечността – модата е толкова постоянно променящ се свят, който винаги се развива. Burberry успява да се развива с времето, но винаги запазва своя отличителен елегантен стил“, допълва звездата.

Дебютът ѝ за Burberry изглежда като идеалния начин Шакира да сложи край на 2022 година. Признава, че следващите 12 месеца също се очаква да бъдат доста натоварени. В момента тя се подготвя за издаването на нов албум, върху който работи от дълго време и се надява да стане готов съвсем скоро. Не издава повече детайли около проекта, но е категорична, че изпитва вълнение всеки път, когато влезе в студиото да запише нова музика.

Шакира бясна: Как реагира на новината за младата любовница на Пике?

Шакира възнамерява да избяга в Маями, за да остави личните си проблеми

Официално: Шакира и Жерар Пике се разделят след 11 години заедно

Модната кампания на Шакира идва само няколко дни, след като стана ясно, че тя е получила пълно попечителство над синовете си Саша и Милан след раздялата с баща им Жерар Пике. Това позволи на изпълнителката най-накрая да задвижи нещата по преместването си в САЩ, като този път взима и децата със себе си.

Според испански медии, адвокатите на бившите влюбени са преговаряли цели 12 часа. От сделката става ясно, че Пике ще прекара Коледа със синовете си в Барселона, след което ще ги изпрати при майка им в Маями, където ще започнат новия си живот.

За още новини от света на модата и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари