IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Врагове на екрана, приятели в живота: Грозната Бети се събра с Вилхелмина

24 ноември 2022 15 00

Към тях се присъедини и вечният асистент Марк

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Помните ли годините, в които всичко беше наред и не се тревожехме за пандемия, война, инфлация и какво ли още не? Тогава любимото ми занимание беше да се прибера от училище, да захвърля раницата настрани, да седна на дивана и да пусна телевизора. Там, от екрана, ме посрещаха любимите ми герои от „Грозната Бети“, които винаги ме караха да се смея или да плача с глас, преживявайки всяка една тяхна ситуация.

Тук обаче не говоря за колумбийската теленовела, която се излъчваше през 90-те и началото на 2000-те години, а за, по мое мнение, подобрената американска версия. В нея участват лица като Америка Ферера, Ванеса Уилямс, Ерик Мабиус, Ана Ортис и много други. Историята отново е същата като в оригинала, но този път малко по-бляскава, достойна за американския начин на живот.

Ако никога не сте попадали на сериала, набързо ви разказвам за какво става дума. Младата латиноамериканка Бети Суарез (Америка Ферера) си намира работа като лична асистентка на главния редактор на модното списание „Моуд“ Даниел (Ерик Мабиус). Тя е добросърдечна и мила, но има нещастието да не изглежда толкова добре, колкото се иска в модния бизнес. Именно затова е подложена на подигравки и има проблеми от преките конкуренти на своя шеф – Вилхелмина Слейтър (Ванеса Уилямс), която е готова на всичко за поста главен редактор, и нейният асистент Марк Джеймс (Майкъл Ури).

Както се досещате от резюмето, Бети, Марк и Вилхелмина не са от най-добрите приятели на екрана, но историята е съвсем различна в реалния живот. И това ни беше доказано съвсем наскоро, когато се състоя малко събиране на актьорите от „Грозната Бети“.

Америка Ферера, Ванеса Уилямс и Майкъл Ури решиха да хвърлят феновете на сериала в екстаз, публикувайки общи снимки в социалните мрежи. На тях се вижда, че тримата очевидно се забавляват на срещата си, като правят емблематични за героите си физиономии. Разбира се, имаме ги и усмихнати до уши, доказвайки че между персонажите им може да има проблеми, но не и между истинските актьори.„Бети, Марк и Вилхелмина. Някои неща не се променят“, написа Америка Ферера под публикацията.

Това обаче не е първият път, в който Ферера и Уилямс се събират. 38-годишната актриса обедини сили с Ана Ортис, която изигра сестра ѝ в емблематичния сериал, за да подкрепят 59-годишната си колежка по време на събитието Sondheim on Sondheim – благотворителен концерт в Лос Анджелис през 2017 година.

След изпълнението на Уилямс Ортиз и Ферера побързаха да се снимат с нея и да публикуват снимката в социалните мрежи. „Сигурна съм, че хората около нас доста се изнервиха, когато не спирахме да крещим „Давай, Ванеса“ много силно. Но така сме ние от „Грозната Бети“. Да видя семейството си от екрана винаги ме кара да се чувствам щастлива“, написа тогава Ферера.

През 2020 година актрисата говори открито за ролята си в сериала, който продължава до 2010 година. „Първо, обожавам героинята, обожавах целия този свят. Обичах колегите си. Имам чувството, че тази история, този герой е много нужен на света в момента. Имам шестото чувство, че ще докосне много хора, включително и мен“, казва Америка пред Дакс Шепърд.

Грозната Бети се разхубави

След „Грозната Бети“ Беки Нютън се завръща в „Любовта хапе“

Допълва, че сериалът е имал огромно влияние и върху личния ѝ живот. По думите ѝ, всичко се е променило, но с това са дошли изтощителните и трудни дни. „Не става въпрос за славата, а за това какво се случваше с личните ми връзки, със семейните ми взаимоотношения“, разказва Ферера.

След като „Грозната Бети“ приключва през 2010 година, актрисата се омъжва за Райън Пиърс Уилямс и двамата имат две деца – 4-годишния син Себастиан и 2-годишната дъщеря Лусия.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари