IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седем години съпруг и съпруга: София Вергара и Джо Манганиело с годишнина

24 ноември 2022 16 30

Двамата се женят пред 350 гости

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Щастие и любов в дома на София Вергара и Джо Манганиело, които преди няколко дни отбелязаха седмата си годишнина от брака.

50-годишната носителка на „Еми“ публикува прекрасни снимки и видеа от сватбата, за да отбележи важния ден, които включваха първия ѝ танц с Манганиело като съпруг и съпруга, както и кадри от по-късните часове на нощта, когато всички гости се включват във веселбата. За своите верни фенове, които имат търпението и желанието да преминат през всички слайдове в публикацията, Вергара е сложила и полугола снимка на съпруга си от плажа.

Този път актрисата и съдия в „Америка търси талант“ беше доста обрана в думите си, оставяйки кадрите да говорят сами за огромната любов, която има към Манганиело. Под публикацията тя написа само: „Обичам те“ и добави няколко емотиконки на сърца.

Фенове и приятели на двойката побързаха да ги поздравят за годишнината, включително Хауи Мандел, с когото Вергара журира в предаването за таланти. Филантропката Лизи Тиш пък написа: „Как са минали цели 7 години?! Честита годишнина“. А цветарят Джеф Лейтъм заяви: „Обичам ви и двамата“. Джъстин Микита, който е омъжен за колегата на София от „Модерно семейство“ Джеси Тайлър Фъргюсън, допълни: „Честита годишнина! Прекрасна вечер“.

Всъщност Джеси Тайлър Фъргюсън е виновникът за създаването на една от най-красивите холивудски двойки. По времето, когато той работи заедно с Вергара в „Модерно семейство“, тя се развежда с първия си съпруг, от когото има и син – Маноло. Тогава Джеси решава да даде номера ѝ на Джо Манганиело, който веднага се свързва с красавицата и казва, че може да долети до снимачната площадка.

След първите няколко срещи двамата решават, че е време да пренесат нещата на следващото ниво и официално стават двойка. На 22 ноември 2015 година организират голяма сватба с 350 души, булката носи прекрасна рокля от Zuhair Murad, а младоженецът е с класически черен смокинг. Разбира се, сред присъстващите са колегите на Вергара от „Модерно семейство“, както и тези на Манганиело от сериала „Истинска кръв“.

Вместо да кажат „Да“, както всички останали, влюбените решават да го заменят с „Ще“, обещавайки си, че винаги ще правят всичко възможно за щастието на другия. Свещеникът чете стихове от Библията както на английски, така и на испански, почитайки потеклото и на двамата младоженци. Вергара и Манганиело собственоръчно пишат обетите си, които наизустяват и рецитират пред всички.

Сватбените партита започнали няколко дни преди церемонията, като двойката пристига в Маями още в петък. Заедно с цялото си семейство, те си почиват край басейна, а повечето от тях носят тениски с надпис „ДжоФия“. Вечерите са запазени за коктейли и танци, последвани от репетиционна вечеря.

Младоженците избират песента The Way You Look Tonight на Франк Синатра за първия си танц, а малко по-късно Питбул изненадва гостите с изпълнение.

София Вергара, това ти ли си?

София Вергара откровено за победата си над рака

Пет години по-късно, по време на пандемията и изолацията, Вергара разкри каква е тайната за щастливия брак. „Не трябва постоянно да сме заедно. Джо отива да тренира, докато аз записвам нещо. Имаме късмета, че можем да избягаме. Всеки прави своето нещо. Именно затова смятам, че все още не сме се скарали“, казва тя пред списание People.

От своя страна, Манганиело казва, че още в първия момент е разбрал, че София е жената за него. По думите му, той може да ѝ вярва безрезервно, както и тя на него. „И двамата сме такива хора, че поставяме другия на първо място“, категоричен е актьорът. Според него, това е една от тайните за щастливата връзка и трудно може да бъде заменена от нещо друго.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари