IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

50-годишният Джаред Лето се фука с полуголо тяло на младеж

25 ноември 2022 18 00

Актьорът е веган от 20 години

Getty Images

Getty Images

Джаред Лето показа впечатляващите си коремни мускули, позирайки без тениска на плажа. На кадъра, споделен в сряда в неговия профил в Instagram, 50-годишният носител на „Оскар“ излъчва увереност, демонстрирайки стегнатото си тяло, докато стои бос на пясъка.

На въпросната снимка актьорът от „Морбиус“ носи само бели панталони и тъмни слънчеви очила. Младежката визия на Джаред разтуптя сърцата на многобройните му фенки по цял свят.

Истината е, че Лето изглежда не на 50, а по-скоро на 20 години. В допълнение, дългата му кестенява коса се развява от вятъра и допълва сексапилното му излъчване. Вместо да се усмихне за камерата, актьорът е изплезил език.

Голяма част от неговите 10,9 милиона последователи в социалната мрежа бяха изумени от стегнатата му фигура. Известно е, че звездата от „Къщата на Гучи“ се храни доста здравословно. Той е веган от около 20 години и смята, че диетата му е това, което го поддържа млад отвътре и отвън. През лятото той демонстрира резултатите от тест, който измерва възрастта на кожата му, която била като на 25-годишен.

Освен това Джаред се занимава с йога. В интервю за списание Rolling Stone през 2016 г. той каза: „Веган съм от дълго време – 20 солидни години не ям месо и се грижа за себе си. Това вероятно помага на процеса на съхранение на младостта.“

За още новини от света на зодиите, звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари