IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ще подаде ли „маслинова клонка“ принц Уилям на брат си Хари в САЩ?

30 ноември 2022 11 00

Очаква се двамата братя да заровят томахавките

Ще подаде ли „маслинова клонка“ принц Уилям на брат си Хари в САЩ?

Известно е, че съвсем скоро принц Уилям и Кейт Мидълтън ще отидат в САЩ за първи път от осем години на бизнес турне. Двойката ще посети Бостън, за да присъства на наградите Earthshot. Според близки лица до двойката, те възнамеряват да прекарват време във взаимодействие с „недостатъчно представени общности“. Но освен това принц Уилям смята да направи още нещо важно.

Според експерти по време на тридневно пътуване до Бостън принцът на Уелс възнамерява тайно да се срещне с по-малкия си брат принц Хари и образно казано, да му протегне „маслинова клонка“ в знак на помирение.

Освен това Уилям не смята да привлича вниманието върху себе си с пристигането си. „Той просто иска да отиде в Америка със съпругата си Кейт и да си прекара добре там“, казаха запознати.

Известно е, че в началото на декември Кейт и Уилям ще посетят кметството на Бостън, Greentown Labs, където работят върху технологии за борба с изменението на климата.

Освен това Кейт планира да посети Центъра за детско развитие към Харвардския университет, а съпругът ѝ ще посети Президентската библиотека и музей на Джон Ф. Кенеди. „Принц Уилям знае, че неговата работа е да поддържа мира и да се опитва да накара нещата да работят, докато е на територията на Хари и Меган“, казаха още източниците.

И ако доскоро експерти коментираха, че братята едва ли скоро ще успеят да се справят с различията си, то покрай излизането на новия сезон на „Короната“ и слуховете за раздяла на Меган Маркъл и принц Хари, се предполага, че херцогът на Съсекс може и отново да възобнови добрата си връзка с кралското семейство.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари