IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любов, въпреки възрастовата граница – Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

1 декември 2022 14 50

Актьорът отбеляза рождения ден на съпругата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Хю Джакман за пореден път даде пример на всички мъже по света как да се отнасят със съпругата си, особено във важни моменти като рождения ѝ ден. Освен да я засипят с внимание и специални подаръци, мъжът трябва да изкрещи пред целия свят колко много обича дамата до себе си.

Преди няколко дни 54-годишният актьор сподели снимка заедно с Дебора-Лий Фърнес по случай 67-ия ѝ рожден ден. Под нея той изписа всички уроци, които е научил от връзката с любовта на живота си, впечатлявайки не само нея, но и всичките си последователи. Отново Джакман доказа, че възрастта за него няма никакво значение и единственото, върху което се фокусира, е любовта.

„Честит рожден ден на моята прекрасна съпруга. Това е 28-ия път, в който празнувам с теб. Ти ме научи на много неща, включително и как да се радвам на живота, семейството, приятелството и любовта. Твоите светлина и радост осветяват всичко около теб!“, започна пожеланието си Хю. Допълни, че с децата им се къпят в тази светлина всеки ден и се молят Дебора да почувства цялата любов, която имат към нея.

Джакман и Лий-Фърнес се запознават на снимачната площадка на нейния австралийски телевизионен сериал Correlli. Женят се през 1996 година в Мелбърн, след което им се раждат две деца – Оскар сега на 22 и Ава на 17.

Актьорът, когото съвсем скоро ще видим във филма The Son, а дотогава участва и на Бродуей в шоуто си The Music Man, не пропуска годишнина или рожден ден, в които да почете съпругата си. През април той сподели снимка с Дебора, на която бяха легнали на плажа. Кадърът беше по случай 26-ата годишнина от сватбата им.

„Днес празнувам 26 години брак с моята прекрасна съпруга. Всеки един ден е изпълнен с толкова много смях и щастие... Деб, ти осветяваш живота ми. Обичам те с цялото си сърце!“, написа Джакман под снимката.

Когато Фърнес навърши 66 години през ноември 2021 година, актьорът се пошегува, че би искал да направи рождения ден на съпругата национален празник на Австралия. „Не знам дали мога да създам национален празник!!! Но имам чувството, че трябва, защото не познавам човек, който да празнува всеки момент от всеки ден като нея. Деб, ти си всичко за мен. Обичам те. Честит рожден ден“, гласеше пожеланието на влюбения актьор.

Въпреки натоварените графици и множеството проекти, с които се занимават, двамата все пак намират време за себе си. По думите на Джакман, във всяка една връзка трябва да се научиш, че е задължително да отделяш внимание на човека до себе си и да оценяваш качествата, с които разполага.

„Семейството за мен означава, че се чувстваш в безопасност. Всеки път казвам, че всеки един от нас трябва да се чувства специален у дома. Така че, със семейството винаги имаш чувството, че си специален в нечий живот“, казва Дебора пред списание People.

Надникнете в луксозния дом на Хю Джакман и Дебора-Лий Фърнес

Съпругата на Хю Джакман проговори за сексуалността му

Брад Пит, Дейвид Бекъм, Хю Джакман и още секси мъже над 45 години

Преди две години актрисата организира изложба на своята близка приятелка Сара Сзе, която имаше благотворителна цел. Изкуството подпомагаше неправителствената организация на Фърнес Hopeland, която е създадена с цел да се предотврати раздялата между деца и родители и да се осигури дом на всяко дете. „Опитваме се да изведем децата от сиропиталищата, защото те не се развиват там“, категорична бе Дебора.

По думите ѝ, всяка една минута, в която детето не е в безопасност, не разполага с грижовна среда и с родителско рамо, води до негативни последици, както емоционални, така и физически и психически. „Това, за мен, е напълно недопустимо. И смятам, че обществото се измерва по това как третираме най-уязвимите, така че, като страна, трябва наистина да подобрим играта си“, казва още актрисата.

Фърнес много добре знае колко е важно да изведеш децата от сиропиталищата. Заедно с Хю Джакман осиновяват сина и дъщеря си. Казва, че Оскар и Ава са я направили по-умна, защото, като родител, не можеш да лъжеш нито себе си, нито децата си. „Те ще разберат всяка една твоя лъжа, ще осветят всеки един твой недостатък, всяка твоя уязвима страна, каквото и да е. Ще ти покажат, че трябва да се грижиш за себе си“.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Neli65 ( преди 1 година )
При хора със силни характери така се случват нещата.ВСЕ ТАКА ДА БЪДЕ !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Даа ( преди 1 година )
Браво на Хю Джакман ! Дано да е искрен! Браво и на Дебора, която е опитомила този лъв, въпреки разликата в годините, която не е никак малко. Да са щастливи!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар