IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Пийт забрави Ким: Вярва, че Емили Ратайковски е момичето на неговите мечти

2 декември 2022 15 00

Комикът е излизал с куп красавици в миналото

Getty Images

Getty Images

След всички известни и красиви жени, с които е излизал като Ариана Гранде, Кая Гербер, Кейт Бекинсейл и Ким Кардашян, наскоро Пийт Дейвидсън започна връзка с горещата актриса Емили Ратайковски. Според последните слухове комикът заявил пред приятели, че Емили е момичето на неговите мечти. Дори майка му, Ейми Дейвидсън, споделяла пред близки, че този път синът ѝ е истински влюбен.

„Пийт прекара Деня на благодарността с Емили и е повече от очевидно за всеки, който го познава, че той е напълно запленен от нея“, казва източник, близък до Дейвидсън пред сайта HollywoodLife.

29-годишният Пийт и 31-годишната Емили разкриха връзката си на 27 ноември, след като се появиха заедно на баскетболния мач на неговия любим отбор – „Ню Йорк Никс“.

Въпреки че Пийт е бил романтично обвързан с доста нашумели красавици, тези нови любовни отношения може и да се окажат по-сериозни за комика от Стейтън Айланд.

„Този роман е сравнително нов за Пийт, но той говори за Емили непрекъснато и вече е убеден, че тя е момичето на мечтите му“, казва негов приближен пред изданието. „Те изглеждат като перфектната двойка, а помежду им има много силно привличане. Всички искат само най-доброто за Пит – особено майка му“, допълва източникът.

„Пийт е разказал на майка си всичко за Емили и тя е много развълнувана да я срещне“, разкрива още приближеният. „Тя е щастлива, когато той е щастлив, а е и много доволна от факта, че той излиза с момиче от Ню Йорк“. Майката на Пийт също така проявявала разбиране към Ратайковски, защото също като нея е била самотна майка.

В момента Емили отглежда сама сина си Силвестър Аполо, след като се раздели с неверния си съпруг Себастиан Беър-Макклард.

Новата връзка на Пийт и Емили започна точно три месеца, след като той прекрати деветмесечната си любовна афера с Ким Кардашян. Питй беше „наистина с разбито сърце“ след тази раздяла, казва източникът пред HollywoodLife. „След Ким той не си представяше, че ще намери отново жена, с която да се свърже на толкова много нива. Но този нов роман с Емили го хвана напълно неподготвен“.

Източникът добавя: „Пийт очевидно смята, че Емили е зашеметяваща, но тя е много повече от това. Тя е земна, забавна е, но и в нея има толкова много дълбочина и той определено вижда потенциал за дългосрочна връзка с нея.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари