IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайни срещи: Принцеса Даяна се е срещала с Джефри Епщайн?

5 декември 2022 10 50

Това твърди американски журналист

Снимка: БГНЕС

Принцеса Даяна загина в автомобилна катастрофа преди повече от 20 години, но подробностите от личния ѝ живот все още се обсъждат в пресата с нестихващ интерес. Американският журналист Майкъл Улф разкри тежките подробности от миналото на британската любимка.

В книгата си „Твърде известна“ писателят разкрива, че принцесата на Уелс е имала връзка с Джефри Епщайн, милиардер, за когото по-късно се оказа, че е извършил сексуални престъпления с малолетни.

Авторът цитира откъси от непубликувано интервю с осъдения Епщайн, който твърди, че лейди Ди „го е придружавала повече от веднъж“.

Той не разкри други подробности. Няма и доказателства къде и как са се провеждали срещите им. По-рано вътрешни лица на Daily Mail също съобщиха, че Джефри е бил запознат с Клемънтин Хамбро, шаферка на сватбата на принцеса Даяна и принц Чарлз.

Заслужава да се отбележи, че друг член на кралското семейство, принц Андрю, също е бил близък с Епщайн, който трябваше да подаде оставка в резултат на съдебно производство, в което беше замесено името му именно заради Епщайн. Самият херцог на Йорк отрече да има връзка с престъпника.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари