IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адам Сандлър говори открито за носенето на бастун и смяната на тазобедрена става

6 декември 2022 08 30

Комикът призна, че остарява

БГНЕС

БГНЕС

Адам Сандлър бе заснет на няколко пъти да се движи с бастун. Тогава част от феновете му се притесниха за неговото здраве. Малко по-късно актьорът разкри, че е претърпял смяна на тазобедрена става. Вследствие на нея имал нужда от средство, на което да се подпира, докато се възстанови напълно.

Днес комедийната звезда признава, че след операцията му през септември се почувствал доста стар.

„Болезнено е само да го кажеш на глас“, посочва той пред Page Six. Зад кулисите на наградите „Готъм“, той обяснява, че определено след 50 болежките вече се обаждат.

„Казвам си, че е било заради баскетбола, така че се чувствам донякъде здрав, но докато не можех да си вържа сам обувката, не се чувствах така...“, обяснява още той.

Адам благодари на съпругата си Джаки, която заедно с двете дъщери – Сейди и Съни (на 16 и 14), се редували, за да му помагат след изписването от болницата.

Сандлър се пошегува, че макар да бил типичния „дядо“ пациент, трите се справили отлично. „Крещях много, след което се успокоих и хапнах малко храна“, добавя той.

Иги Азалия разказа за възстановяването си след операция на гърба

Джей Лено се подложи на операция заради изгаряния от втора и трета степен

Шарън Стоун се подлага на операция за премахване на тумор

Сандлър беше отличен на наградите Gotham 2022

Получавайки специална награда на въпросната церемония, 56-годишният комик произнесе реч, написана от неговите дъщери. В нея те се шегуват, че най-сетне някой го е оценил, като му дава статуетка, която той да добави до фалшивите миниоскари, които сам си направил.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари