IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шакира проговори след раздялата с Жерар Пике

7 декември 2022 09 00

„Нямам партньор, нито илюзии за това.“, заяви певицата

Снимка: БГНЕС

След като Шакира се раздели с половинката си – футболиста Жерар Пике и постигна споразумение по въпроса за попечителството над общите им синове Милан и Саша, певицата до този момент не разказа нищо за новия си живот.

За разлика от нея, Пике вече излиза с новата си приятелка и демонстрира щастието си в любовта. Половинката му дори си позволи да танцува на парти на фона на песен на Шакира и това накара мнозина да смятат, че тя се подиграва на бившата на спортиста.

Затова пък певицата се опитва да излезе с достойнство от неприятната ситуация. Тя се отдаде в грижи за децата и споделя в социалните мрежи снимки с тях. Дори напоследък феновете ѝ също ѝ приписаха афера с 25-годишен инструктор по сърф.

С него певицата беше забелязана още през юни миналата година, а миналия уикенд „свериха часа“ с децата на Шакира в Северна Испания. Феновете предполагат, че сърцето на звездата вече е заето от чаровния баск.

Шакира след изневярата на Пике: Синовете ми са единственият приоритет

Жерар Пике се целува с новата си, Шакира е бясна

Но Шакира побърза да разубеди феновете. „От уважение към моите деца и уязвимостта, през която преминават в момента, моля медиите да спрат тези спекулации. Нямам партньор, нито илюзии за това, само желанието да се отдам изцяло на децата си“, призна звездата.

Припомняме, че Жерар Пике и Шакира се разделиха в началото на юни. Футболистът и певицата бяха заедно близо 12 години, но нямаха официален брак.

Двамата имат две деца – 9-годишния Милан и 7-годишния Саша. Причината за раздялата на звездите беше изневяра от страна на Пике, както и финансови разногласия.

Певицата също така е съдена в Испания за неплатени данъци, заради огромните им размери дори я грози затвор. Звездата обаче напълно отрича вината си и нарече делото срещу нея „клевета“.

За още новини за звезди последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари