IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Даян Крюгер смятала, че е твърде стара за деца: Бях изгубила надежда

7 декември 2022 10 50

Актрисата стана майка на 42 години

Getty Images

Getty Images

Даян Крюгер за първи път разкрива, че преди да срещне годеника си Норман Рийдъс напълно е била изгубила надежда, че някога ще има дете. Днес актрисата обожава да бъде майка на 4-годишната си дъщеря Нова, но истината е, че животът ѝ е поднесъл приятна изненада, давайки ѝ възможност да създаде семейство след 40-годишна възраст.

Звездата от „Троя“ споделя, че преди да се влюби в Норман, вече е била спряла да мисли за създаването на поколение, тъй като се е смятала за твърде стара.
„В края на тридесетте имах връзка, която не беше такава, каквато трябваше да бъде и затова бях изгубила надежда, че ще стана майка някога. А и вече си мислех, че е твърде късно и се бях примирила с това“, казва 46-годишната Крюгер пред списание Tatler. Тя добавя: „Наистина тогава харесвах живота си такъв, какъвто беше“.

Чаровната блондинка добавя, че не е искала деца докато не срещнала Рийдъс през 2018 г., като двойката се сдоби с Нова по-малко от година по-късно.

„Появата на Нова в живота ми ме промени напълно по най-добрия възможен начин“, казва тя. „Просто е удивително, че си се възприемал по един начин, а ти е било писано да направиш нещо съвсем различно в живота си.“

Сега, когато е горда майка на малко момиченце, Крюгер казва, че е готова на всичко, за да го защити. Като човек, който се е чувствал като „аутсайдер“ в детските си години и в пубертета, Даян казва, че иска да гарантира, че дъщеря ѝ „ще може да се впише навсякъде“.

Това не е първият път, когато родената в Германия актриса е откровена за колебанията си по отношение на майчинството. През 2019 г. тя сподели в друго интервю, че не се е виждала като родител, преди да забременее.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

„Бях твърде голям егоист. Но когато станах на около 35, си помислих, че вероятно искам едно дете, но трябваше да изчакам да срещна правилния човек.“ Звездата от „Гадни копилета“ отбелязва, че Рийдъс е „спокоен“ баща, който я е научил много за родителството, тъй като вече има 23-годишен син Мингус от връзката си със супермодела Хелена Кристенсен.

Крюгер каза още пред списание Madame Figaro: „Имах своя живот и си бях добре и без дете. Но съдбата се погрижи дъщеря ми да се появи в най-точното време. Беше изненада, но много красива изненада“.

Даян и актьорът от сериала „Живите мъртви“ се срещнаха на снимачната площадка на техния филм „Небе“ през 2015 г. Година по-късно Крюгер се раздели с тогавашния си, дългогодишен приятел Джошуа Джаксън, а малко след това започна и романтичната си връзка с Норман.

Само четири месеца след като дебютираха като двойка на червения килим на наградите „Златен глобус“ през май 2018 г., Us Weekly потвърди, че двойката очаква първото си дете заедно. През 2021 г. се появи и новината, че двойката се е сгодила.

По време на изява в шоуто на „Джими Кимъл“ през октомври, Рийдъс обясни, че първоначалните му планове за предложение за брак се провалили и накрая е направил предложението си у дома с участието на Нова.

„Чувствах се зле, че не го направих по-рано и така един ден докато Нова седеше в скута ми и аз ѝ казах: „Можеш ли да ми вземеш ботуша? В килера е“. Даян попита: „Защо?“, а аз ѝ казах, че просто искам да погледна нещо, което съм набутал в него.“

След като Норман задал въпроса си цялото семейство започнало да плаче: „Аз ѝ предложих, а тя започна да плаче, след това и Нова заплака, накрая и аз“, спомни си той.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Diane Kruger (@dianekruger)

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари