IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джорджина Родригес: чаровна, но разгневена

9 декември 2022 12 30

Защо половинката на Кристиано Роналдо не може да се наслади истински на слънцето в Катар?

Getty Images

Getty Images

Джорджина Родригес демонстрира сензационния си стил в топ, направен от шал на Louis Vuitton и рокля в цвят каки, докато се наслаждаваше на пустинята Доха в Катар по време на Световното първенство по футбол. Красивата половинка на футболната звезда Кристиано Роналдо. показа снимки от забавните си семейни приключения в арабската страна в профила си в Instagram. На кадрите присъстват и четири от 5-те деца, които 28-годишният модел споделя с Кристиано.

На снимките от пустинята Джорджина носи още сребърни обеци, огърлица с кръст и ослепителен часовник, косата ѝ е оформена в дълга, ефектна плитка, а лицето ѝ е гримирано в бронзови тонове, които подчертават екзотичната ѝ хубост. На снимките присъства и личният гримьор на Родригес, който винаги пътува с нея.

Красивата испанка, която има 40,2 милиона последователи в Instagram, по принцип винаги изглежда сияеща на снимките си в социалните медии, но няколко часа след пустинната си разходка, Джорджина се разгневи много, след като нейния любим беше оставен на резервната скамейка в мача от Световната купа на Португалия срещу Швейцария (във вторник вечерта).

Великолепната приятелка на Кристиано изглеждаше мрачна на стадиона в Катар, въпреки че отборът на футболиста спечели мача с 6:1, без обаче той да има някаква заслуга за категоричната победа. Самият 37-годишен Роналдо също изглеждаше много разочарован, докато седеше на пейката и пръв си тръгна след мача.

След двубоят Джорджина написа следното: „Толкова жалко, че не можахме да се насладим на най-добрия играч в света за 90 минути“.

Тя също така посочи в публикацията си, че докато играчите на Португалия са пеели националния химн, медиите са били много по-фокусирани върху това да снимат мегазвездата Роналдо, който стоеше извън терена.

Тя написа, обръщайки се към половинката си: „Поздравления, Португалия! Докато 11-те играчи пееха химна, всички обективи бяха насочени към теб, а феновете не спряха да скандират името ти.“

Не се знае каква е причината Роналдо да се превърне в изолирана фигура на последния мач на страната си, като всички го смятаха за лидер на отбора на Португалия.

Заместникът на Роналдо – Гонсало Рамос се оказа истинско откритие по време на мача, отбелязвайки хеттрик при победата с 6:1. Роналдо влезе в игра през последните 17 минути, но не отбеляза нито един гол. Следващата среща на Португалия е в събота, когато отборът се изправя срещу Мароко на четвъртфиналите.

За още новини от света на звездите и лайфстайла ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари