IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристиано Роналдо за смъртта на сина си: Не знаех защо се случва точно на мен

16 ноември 2022 18 00

Футболистът разказва за най-трудния период от живота си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристиано Роналдо за първи път говори публично за най-трудния период в живота си.

Преди седем месеца футболистът и приятелката му Джорджина Родригес трябваше да станат родители на втора двойка близнаци. При раждането обаче се получават усложнения, които водят до смъртта на момченцето. Дъщеричката на двойката оцелява и вече е у дома. В този момент, казва Роналдо, човек не знае какво да изпита, защото в сърцето му се блъскат две емоции – щастие и тъга.

„За първи път изпитвам щастие и тъга в един и същи момент. Не знаеш какво да направиш – да се смееш или да плачеш“, казва Кристиано в ново интервю пред Пиърс Морган, чиито две части ще бъдат излъчени на 16 и 17 ноември. Оказва се, че капитанът на Португалия сам е поискал да седне срещу известния водещ, за да разкаже за личния и професионалния си живот, включително и за трудностите, които напоследък изпитва на терена.

Една от най-емоционалните теми обаче безспорно е тази за смъртта на малкото му момченце, което е щяло да се казва Ейнджъл. Това щеше да е трети син за футболиста, който е баща още на 12-годишния Кристиано-джуниър, 5-годишните близнаци Ева и Матео, 5-годишната Алана Мартина и новородената Бела. Първите три деца са от сурогатни майки, за които не се знае абсолютно нищо, а последните две дъщери са от приятелката на Кристиано – Джорджина Родригес.

„Джио пристигна вкъщи след болницата и децата веднага започнаха да я питат къде е другото бебе“, спомня си футболистът. Разкрива, че с приятелката му са изчакали една седмица, преди да кажат истината на децата си. След като репетирали как точно да поднесат тъжната новина на семейството си, Джио и Кристиано казали, че Ейнджъл вече е в рая.

По думите на португалеца, в дома му всеки ден се говори за покойното бебе. „Децата разбират. Всяка вечер ми казват, че са направили нещо за Ейнджъл и сочат към небето. Това ми харесва, защото той е част от живота им. Няма да лъжа децата си. Казвам им истината и именно затова процесът е труден“.

Той също така говори и колко труден е бил периодът за него и приятелката му. Описва го като „най-тежкия момент“ в живота му след смъртта на баща му. „Трудно е, защото не разбираме защо се случи точно на нас“.

На 18 април известната двойка направи шокиращото разкритие, че един от новородените им близнаци е починал в болницата. По-късно стана ясно, че Джорджина е родила момче и момиче, но само Бела е оцеляла.

„С най-голяма тъга трябва да съобщим, че синът ни почина. Това е най-голямата болка, която един родител може да изпита. Само раждането на дъщеря ни ни дава сила, за да преживеем този момент с надежда и щастие“, написа Роналдо в социалните мрежи. Той благодари на целия медицински екип за грижата и подкрепата в тези трудни времена.

В интервюто си пред Пиърс Морган Роналдо каза още, че е пропуснал предсезонната подготовка, защото дъщеря му Бела е била приета в болница. През юли тя се заразява с тежък бронхит, което налага влизането ѝ в медицинско заведение. Футболистът решава, че е по-добре да остане със семейството си, а не да замине за Америка, където „Манчестър Юнайтед“ се подготвяше за новия сезон.

Кристиано Роналдо с първа семейна снимка след загубата на сина си

Кристиано Роналдо: Семейството е всичко

Семейна ваканция за Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес

„Не исках да изоставя семейството си заради тренировки. Не смятах, че е редно спрямо тях. Затова не отидох. Никога няма да поставя футбола на първо място пред здравето на близките ми. Сега или десет години по-късно“, категоричен бе Роналдо. Допълва, че семейството му е преминало през поредния си труден период, като е трябвало да остане с Бела една седмица в болницата.

За щастие, Бела вече е добре и е във вкъщи, като заедно с братята и сестрите си очаква с нетърпение да види баща си по телевизията на Световното първенство в Катар, което започва на 20 ноември.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари