IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Адел след започването на терапия: Аз съм просто човек

15 декември 2022 08 40

Изпълнителката разкри, че е почувствала огромно напрежение

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Адел реши да не крие нищо от феновете си, когато става въпрос за психичното здраве след началото на концертите ѝ в Лас Вегас.

Преди няколко дни 34-годишната изпълнителка спря за кратко шоуто си, за да разкрие, че е започнала отново да ходи на терапия, след като е била спряла в продължение на няколко години. Тя сподели с публиката, че е започнала да посещава терапевт през 2019 година след развода си със Саймън Конеки, от когото има и 10-годишен син Анджело.

„Преди, разбира се, когато преминавах през развода, ходих на по пет сесии на ден. Но спрях да се държа отговорна за собственото си поведение и нещата, които казвах, защото разчитах на терапевта ми да оправи нещата“, казва Адел пред феновете.

След като спряла за известно време да посещава терапевт, изпълнителката решила да се завърне към рутината си, но този път да намали сесиите. По думите ѝ, така е щяла хем да споделя проблемите си с професионалист, хем да държи себе си отговорна за всичко, което прави и казва. „Сега ходя, защото искам да се уверя, че съм в оптимално здраве и, че ви давам 100% от себе си всяка седмица“, откровена е звездата.

Една от последните ѝ сесии включвала разговор за това колко често изпълнителката изпитва стрес, когато се качи на сцената пред жива публика. „Обожавам да правя музика, но има нещо в изпълненията на живо, което ме ужасява и ме изпълва със страх. Затова не обичам да правя турнета. Последния път го направих, защото исках да докажа, че мога“, споделя още Адел.

Признава, че доста често поставя огромно напрежение върху себе си, защото винаги иска да е перфектна и да даде на феновете 100%. Именно това е била причината и да отмени първоначалните дати за концертите в Лас Вегас, насрочени за края на миналия януари. Тогава осъзнала, че е просто човек.

„Ако гласът ми не е в оптимално здраве, добре, но тогава душата не ми беше наред“, казва тя. Допълва, че обожава да прави концерти на живо, защото взаимодействието с публиката е нещо, което не би заменила за нищо на света. Именно затова е съгласна да прави шоута в подобни зали, като тази в Лас Вегас, а не на огромни стадиони, защото по този начин вижда и дори си говори с част от публиката.

Новите концерти в Лас Вегас бяха потвърдени през юли тази година, след като първоначално бяха отменени само ден преди началото им. Тогава Адел заяви, че има проблеми с организацията, като категорично отрече слуховете, че е искала повече пари. В интервю за Греъм Нортън тя сподели, че ако е била излязла на сцената още през януари, концертите са щели да бъдат „ужасно шоу, което не исках да правя“.

Новите концерти започнаха на 18 ноември в хотел Caesars Palace и ще продължат до март 2023 година. „Бях наистина съкрушена, когато трябваше да отменя шоутата си. Но след време, което ми се стори като цяла вечност, прекарано в логистика и организация, съм по-щастлива от всякога да споделя тази новина“, каза Адел в промоционалното видео.

Тогава тя допълни, че е наясно, че отмяната на концертите е било нещо ужасно за голяма част от феновете, но им обеща, че ще се реваншира и ще им докаже, че това е било правилното решение. „Да бъда с вас в такова интимно пространство всяка седмица е нещо, което очаквам с нетърпение и ще ви дам най-доброто от себе си. Благодаря за търпението. Обичам ви“, завърши Адел.

Адел: Никога не съм била толкова влюбена

Адел с документален филм за кариерата си и тежестта на славата

Адел спря концерта си 4 пъти, за да помогне на фенове

Изпълнителката бе категорична, че парите никога не са били проблем. „Не можеш да ме купиш, не можеш да ме купиш за нищо. Няма да направя концерт, защото трябва или защото ще има разочаровани организатори, или защото ще загубя много пари“, обясни тя в началото на годината.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари