IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Въпреки напрежението: Хари и Уилям ще си разменят подаръци за децата

16 декември 2022 08 30

Връзката между двамата братя стана още по-обтегната заради документалния филм „Хари и Меган“

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Въпреки разстоянието – географско и лично – между принцовете Хари и Уилям, те смятат да си разменят коледни подаръци за децата.

Източник от кралското семейство казва пред списание People, че коледната традиция ще продължи за принц Джордж, принцеса Шарлот, принц Луи, Арчи и Лилибет. Всички те ще получат подаръци от своите чичо и леля, въпреки факта, че двете семейства ще бъдат разделени от един океан и огромна пропаст в отношенията. Жестът е показател за поне малко разбирателство на фона на документалния филм „Хари и Меган“, който може да се гледа в Netflix.

Макар да има подаръци, връзката между Хари, Уилям и крал Чарлз продължава да бъде обтегната. По време на интервюто си пред Опра през 2021 година херцогът на Съсекс заяви, че семейството му го е отрязало финансово още в първата четвърт на 2020 година, след като той и съпругата му Меган обявиха, че се оттеглят от ролите си на висши кралски служители. По думите на по-малкия син на Чарлз, баща му е спрял да вдига телефона и да приема обажданията му.

Даяна, Хари

Снимка: Getty Images

По време на същото интервю, Хари каза, че връзката му с принц Уилям за момента е „неясна“, но добави, че все още обича брат си, защото заедно са преминали през толкова много трудни моменти. Един от най-трудните, разбира се, е загубата на майка им – принцеса Даяна – която загива в автомобилна катастрофа през 1997 година. Наскоро двамата братя откриха и специална статуя на покойната принцеса, поставена в градината на замъка Кенсингтън.

„Времето лекува всичко, надявам се“, каза принцът, добавяйки че винаги ще бъде насреща за семейството си.

Според източник, ще отнеме доста време преди хармонията между двамата братя да се завърне. „Има много гняв помежду им“, казва той пред списание People. По думите му, Уилям и Кейт Мидълтън правят всичко възможно, за да избегнат документалния филм на Меган и Хари, като не са заинтересувани от това, което се казва и се показва в него.

принц Чарлз

Снимка: БГНЕС

За двама братя, които споделиха невъобразимата мъка от загубата на майка си принцеса Даяна, отчуждението им сега е особено сърцераздирателно. „Майка им щеше да ги събере на едно място и да ги накара да оправят нещата“, категоричен е близък до кралското семейство. Но именно Даяна е тази, която, може би, проправя пътя за Хари до момента, в който той решава да напусне кралския двор.

„Аз все пак съм син на майка ми“, казва херцогът на Съсекс в първата част от документалния си филм. Той също така направи паралел между Даяна и Меган, споделяйки че съпругата му има същата съпричастност и топлина, каквато е виждал у майка си.

Даяна, Хари

Снимка: Getty Images

Освен че стана част от документален филм, принц Хари съвсем скоро ще пусне на книжния пазар и мемоара си Spare, в който ще говори откровено за връзката с кралското семейство и какво го е накарало да напусне Великобритания. „За да можем да продължим с новата глава от живота си, трябва да затворим старата“, казва той. Книгата се очаква да излезе на 10 януари.

Семейна Коледа – новият празничен портрет на Кейт Мидълтън и принц Уилям

След документалния филм на Меган и Хари – принц Уилям няма да мълчи

Меган и Хари удариха с филм, Уилям и Кейт отговориха с любовен портрет

Въпреки огромното напрежение между Калифорния и Лондон, кралският биограф Ингрид Сюард казва, че винаги има възможност братята да се помирят.

Уилям и

Снимка: БГНЕС

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари