IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нещата се задълбочават: Брад Пит и Инес де Рамон заедно на Нова година

19 декември 2022 17 50

Актьорът взе новото си гадже и на премиерата на „Вавилон“

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Брад Пит и Инес де Рамон, за разлика от нас, вече знаят къде ще са на Нова година и знаят, че няма да бъдат сами.

58-годишният актьор беше забелязан с 32-годишната бижутерка на партито след премиерата на филма „Вавилон“ в Лос Анджелис. Двамата обаче не се разходиха заедно по червения килим, като Пит позираше сам пред фотографите, а де Рамон въобще не се появи. Все пак, зад затворените врати на клуба с ексклузивен достъп, влюбените не криели симпатиите си и се прегръщали сред гостите, като често разговаряли и с останалите присъстващи.

Сега двойката е решила да пренесе отношенията си на следващото ниво, като прави общи планове за посрещането на новата година. Въпреки това, за момента Бради и Инес не са готови да поставят етикет на връзката си, като се наслаждават на периода и не бързат да афишират отношенията си. „Все още нещата не са сериозни, но той се чувства комфортно в нейната компания и двамата се забавляват“, казва източник, близък до двойката.

Друг вътрешен човек допълва, че Брад се наслаждава на срещите с Инес и двамата гледат да са заедно във всяка свободна минута. „Инес е забавна и общителна. Прекарват си чудесно заедно. Ходят на романтични срещи, но в същото време се събират и с приятели“, казва източникът.

Появата на партито след премиерата на „Вавилон“ идва само месец, след като беше потвърдено, че Брад и Инес излизат от няколко месеца. През ноември те бяха забелязани заедно със Синди Крауфорд и съпруга ѝ Ранди Гербер зад кулисите на концерт на Боно в Лос Анджелис. Според източник, разкриващ детайли по това време, Брад е бил впечатлен от Инес и много я харесал. Предишната връзка на бижутерката беше с друг актьор – Пол Уесли от „Дневниците на вампира“. „Инес е красива, забавна и енергична. Има чудесен характер. Брад се наслаждава на времето си с нея“, казва източник.

Говорейки пред списание People, Пит определи заснемането на новия си филм „Вавилон“ като много труден период. Негови колеги в историята, разказваща за Холивуд през 20-те години на миналия век, са Марго Роби, Тоби Магуайър, Оливия Уайлд, Джийн Смарт и други.

Брад Пит влиза в модния бизнес, предлага топла кашмирена прегръдка

Да зарежеш Брад Пит – Емили Ратайковски с нов мъж

„Имаме 700 статисти, които участват във военните сцени. Опитвахме се да направим точния кадър, точно преди да залезе слънцето“, разкрива Брад. Допълва, че е настанала огромна суматоха, защото всеки е знаел, че има много малко време преди снимките да приключат и затова се е опитвал да свърши своята работа по най-добрия начин. „Беше напрегнато. Но все пак, този момент от филма стана много красив“, казва Пит.

Във „Вавилон“ Брад играе ролята на филмовата звезда Джак Конрад в десетилетието, когато киното преминава от нямо към говорящо. Премиерата на лентата е на 23 декември в САЩ и на 20 януари в България.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари