IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Един филм не стига: Меган и Хари с нов проект по Netflix

20 декември 2022 17 50

Този път обаче филмът няма да е фокусиран върху тях

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл очевидно са взели присърце работата си с платформата Netflix и са готови със следващия си проект, който излиза на екран този месец.

В понеделник херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че на 31 декември ще бъде пуснат документалният филм Live to Lead, вдъхновен от Нелсън Мандела. Епизодите ще показват лидери и активисти, които разсъждават върху своето наследство и споделят послания за смелост, състрадание, смирение и надежда. Ще включват интервюта с покойния сътрудник на Върховния съд в САЩ Рут Бадер Гинсбърг, активистката по изменението на климата Грета Тунберг, адвоката и застъпник за социалната справедливост Брайън Стивънсън, министър-председателя на Нова Зеландия Джасинда Ардерн, капитана на националния отбор по ръгби на Южна Африка Сия Колиси, активистката за женски права Глория Шайнем и активистът срещу апартейда и бивш съдия от Конституционния съд на Южна Африка Алби Сакс.

„Това е за хората, които са направили смели избори. Да се борят за промяната и да станат лидери. Да ни вдъхновяват. Да живеят, да водят“, казват Меган и Хари в трейлъра. По думите им, филмът е вдъхновен от Нелсън Мандела, който е казвал, че в живота не е важно колко си живял, а какво си направил, за да промениш живота на останалите.

Новият проект на двойката идва само няколко дни след пускането на всички епизоди от документалния им филм „Хари и Меган“. Премиерата му сътвори история като най-гледания документален дебют в Netflix с общо 81,55 милиона гледани часове по целия свят. В него двойката разказва повече за началото на връзката си, както и за времето, по което бяха работещи членове на кралското семейство. В последните епизоди се зачеква и темата за напускането им на Лондон и новия им живот в Калифорния.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frances (@franceszwei)

41-годишната Меган и 38-годишният Хари подписаха мултимилионна сделка с Netflix през септември 2020 година. По това време от New York Times споделиха, че продуцентската им къща Archewell ще създава документални филми и сериали, игрални филми, риалити шоута и детски програми за платформата.

Принц Хари: Беше ужасно брат ми да крещи срещу мен, а баща ми да говори лъжи

Документалният филм на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix – любов срещу дулото на медийния пистолет

Принц Хари харесва историята, която показа Netflix

През април 2021 година от фондацията на игрите Invictus обявиха, че се прави документална поредица за събитието, която отново ще бъде под шапката на Archewell Productions. С работно заглавие Heart of Invictus, проектът ще проследява подготовката на атлетите за игрите. Носителят на „Оскар“ Орландо фон Айнсидел ще режисира филма, а пряк продуцент ще бъде Джоана Натасегара.

Засега детайли около проекта не са обявени, но най-вероятно в него ще видим отново Хари и Меган, тъй като камери ги следяха по време на игрите в Хага тази пролет.

За още новини от британското кралско семейство последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари