IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл: Исках да изглеждам като дъга в последните си дни като кралска особа

16 декември 2022 16 30

През март 2020 година тя и принц Хари официално напуснаха семейството

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Меган Маркъл е била решена да напусне кралското семейство със стил и цвят!

По време на епизод от документалния филм „Хари и Меган“, който е достъпен в Netflix, бившата актриса си спомня за последните си кралски ангажименти през март 2020 година. След това тя и принц Хари официално напуснаха короната и Лондон, премествайки се в Америка, където да започнат своя нов живот. Преди обаче официално да изостави кралския си статут, Меган е искала да направи впечатление за историята.

По думите ѝ, едва в последната ѝ седмица като член на короната е имала възможност да носи нещо цветно. „Не съм искала да привличам вниманието или да нарушавам статуквото, така че се опитвах да се впиша“, разказва тя за по-едноцветните и бледи тоалети, които носеше като херцогиня. В гардероба ѝ често виждахме бежови, черни, бели и други неутрални цветове, за да може кралският протокол за по-елегантна и семпла визия да бъде спазен.

„Но в последната си седмица носех цветове. Казах си, че е време да заприличам на дъга“, спомня си Маркъл. Принц Хари допълва, че това е бил техният шанс да излязат от кралското семейство подобаващо и запомнящо се.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

През март 2020 година Меган наистина направи огромно впечатление с избора си на тоалети, в които се включваха синя рокля от Виктория Бекъм, която бе избрана за наградите Endeavour на 5 март. Моделът е част от една от най-забележителните снимки на Меган и Хари, направена на фона на дъжда. Двамата са под един чадър, а зад тях блесва светкавица на фотоапарат точно в момента, в който друг фотограф ги снима отпред.

Два дни по-късно, Маркъл се съчета с принц Хари в червено, като той носеше военната си униформа, а тя заложи на ефектна рокля от Safiyaa с токчета в същия цвят от Stuart Weitzman и клъч от Manolo Blahnik. Тогава двамата присъстваха на музикалния фестивал Mountbatten, организиран в „Роял Алберт Хол“.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

За последната си поява като херцогиня на Съсекс, по време на празненствата в Деня на Британската общност на 9 март, Меган избра зелена рокля от Emilia Wickstead с шапка в същия цвят от William Chambers, чанта от Gabriella Hearst и неутрални токчета от Aquazzura.

В същия епизод, в който Маркъл разказва за модните си избори, принц Хари си спомня как се е чувствал по време на последното си кралско събитие на 9 март. По думите му, е усетил дистанция между себе си и останалите членове на семейството и дори е имало една „студенина“ помежду им. „Напуснахме Уестминстърското абатство и това беше. Разбира се, че беше емоционално“, казва още принцът.

Документалният филм на Меган Маркъл и принц Хари в Netflix – любов срещу дулото на медийния пистолет

След нападките на Меган Маркъл – защитават Кейт Мидълтън

Реакцията на принц Уилям за филма на принц Хари и Меган Маркъл: „Жалък филм“

Според Меган, напускането им никога не е било планувано да протече по този начин. „Говорихме за това отново и отново. Седяхме до късно в кухнята след тези кралски събития и обещавахме, че ще продължим да работим за короната до края на живота си“, казва тя. Очевидно обаче плановете на кралското семейство са били съвсем различни.

Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

„Смятах, че хората... на тях им бяха представени толкова много лъжи за нас през последните две години, какво ли си мислеха? Сигурно ни мразеха. Не. Хората ни приветстваха. Бяха тъжни, че си тръгваме. Ние бяхме тъжни, че си тръгвахме“, казва още Маркъл.

Темата приключва с видео на принц Хари, в което той казва: „Ще ми липсват британците. Няма да ми липсва британската преса и нейните последователи и троловете, които създаде. Ще ми липсва тази страна. Както и на Меган“.

Хари и

Снимка: БГНЕС

Документалният филм „Хари и Меган“ може да се гледа в Netflix.

За още за документалния филм за Меган и Хари, както и други новини от кралския двор, ни последвайте в Instagram и харесайте страницата на Tialoto във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари