IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Без драма и напрежение: Джейсън Момоа помага на бившата си – Лиза Бонет за Коледа

22 декември 2022 10 40

Актьорът достави и разтовари голяма елха в дома на майката на децата си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Джейсън Момоа доказа, че бившите влюбени могат да бъдат и приятели след раздялата.

Преди няколко дни 43-годишният актьор беше забелязан с пикапа си пред дома на Лиза Бонет, с която се разделиха през януари. В багажника си караше голяма елха, която беше разтоварена в къщата на бившата му съпруга в Малибу, Калифорния. Джейсън се беше погрижил дървото да пристигне цяло до крайната точка, като го беше обезопасил с въже в задната част на пикапа си.

Това е поредният път, в който Момоа показва, че между него и Бонет няма никакво напрежение или драма. Двамата решиха да се разделят този януари, прекратявайки 16-годишна връзка и 5-годишен брак. Въпреки това те обявиха, че остават приятели и ще продължават да се подкрепят и поставят децата си – Лола и Накоа – на първо място.

През ноември Момоа остави коментар под публикация на Лени Кравиц в чест на рождения ден на Лиза. Той изпрати множество сърца към рожденичката, но не публикува собствено пожелание към нея. Лени Кравиц и Лиза Бонет бяха женени от 1987 до 1993 година. След развода им, актрисата среща Момоа в джаз клуб в Лос Анджелис през 2005 година и веднага е привлечена от него. Самият Джейсън пък казва през 2019 година, че Бонет е била детската му мечта.

През януари тази година обаче двамата обявиха, че са взели решението да сложат край на брака си. По думите им, през последните две години всички са усетили промяна заради пандемията и изолацията, като революцията е била на прага им и е завладяла цялото семейство. Допълват, че силата на промените ги е накарала да се променят и да пораснат, като това е довело и до потеглянето им в различни посоки.

„Не споделяме това, защото смятаме, че е голяма новина, а за да можем да продължим с живота си с високо вдигната глава и честност. Любовта помежду ни продължава, еволюира по начини, по които иска да я изучим и живее сред нас. Освободихме другия да бъде това, което иска да бъде“, написаха още Лиза и Джейсън. Бяха категорични, че основният им приоритет остават децата и предаването на най-ценните уроци в живота.

Джейсън Момоа се изфука с дъщеря си

Джейсън Момоа с нова любов след раздялата с Лиза Бонет

Джейсън Момоа не искал да работи с Амбър Хърд

В предишни интервюта Лени Кравиц е разказвал как той, Момоа и Бонет се опитват да поддържат нормално положение между двете семейства. Двамата с бившата му съпруга са родители на известната актриса Зоуи Кравиц, която е доста близка и с Джейсън Момоа, като често получава публични поздравления за успехите в кариерата и личния си живот.

„Преминаваш през брак с някого, разделяте се и е много трудно. Но с Лиза се потрудихме доста и отново сме приятели. Семействата ни са свързани“, каза той пред The Times през 2019 година. Допълни, че се разбира чудесно с Джейсън Момоа и го чувства като свой брат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари