IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездата от Marvel Джеръми Ренър претърпя животоспасяваща операция

3 януари 2023 14 40

Актьорът, който пострада при снежен инцидент, е в критично, но стабилно състояние

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Актьорът Джеръми Ренър е претърпял животоспасяваща операция в понеделник, 2 януари, след снежен инцидент в началото на годината.

В официално съобщение, изпратено до медиите, говорителите му казват, че звездата от Marvel е претърпял гръдна травма и ортопедични наранявания, които са наложили операция в началото на седмицата. След излизането му от интервенцията, той остава в интензивното отделение и е в критично, но стабилно състояние.

„Семейството на Джеръми би искало да изрази своята благодарност към невероятните лекари и медицински сестри, които се грижат за него, пожарната и спасителната служба, шерифа на окръг Уошо, кмета на Рино Сити Хилъри Шийф и семействата Карано и Мърдок. В момента всички са изключително съкрушени от случилото се и оценяват любовта и подкрепата на феновете на Джеръми“, казват още представители на актьора.

Малко след новината за инцидента, местните власти обясниха, че Ренър е бил транспортиран до болницата с хеликоптер. По тяхна информация, всичко се случило на 1 януари в 9:00 часа местно време в окръг Уошо. Тогава шерифът е получил обаждане за травматично нараняване в района на магистрала Mt. Rose в Рино, Невада. След пристигането на полицаите, те се свързали с пожарната и спасителната служба, за да транспортират Ренър с хеликоптер до местната болница.

След инцидента, представител на актьора каза пред медиите, че семейството му е с него и за момента той получава отлични грижи. Малко по-късно беше добавено, че нараняванията на Ренър са обширни, което предизвиква и критичното му състояние. Въпреки това, говорителите му увериха феновете, че актьорът е стабилен, но засега не могат да дадат повече информация.

Според TMZ, Ренър е получил спешна медицинска помощ още на мястото на инцидента от съседи, които живеят в близост до магистралата. По щастливо стечение на обстоятелствата, един от хората е бил лекар. Актьорът притежава имот в района, като различни медии в Америка съобщават, че всичко се е случило докато той е чистил сняг. Засега обаче информацията не е потвърдена нито от властите, нито от семейството на Джеръми.

Ренър е познат на публиката с ролята си на Ястребовото око във вселената на Marvel, появявайки се за първи път през 2011 година в „Тор“, след което става част и от отбора на Отмъстителите. Последната му поява беше в сериала „Ястребовото око“ по Disney+. Той получава номинация за „Оскар“ през 2008 и 2010 година за играта си в съответно „Войната е опиат“ и „Градът“. Също така може да го видите във филми като „Мисията невъзможна: Режим Фантом“, „Американска схема“ и „Мисията невъзможна: Престъпна нация“.

Иги Азалия разказа за възстановяването си след операция на гърба

След ужасяващата операция: Линда Еванджелиста се завърна към модата

Правил ли си е Том Круз пластична операция?

Ренър и бившата му съпруга имат една дъщеря – Ава Берлин, която е на 9 години. През март 2022 година той поздрави момиченцето за рождения му ден, публикувайки обща снимка в социалните мрежи. На кадъра актьорът държи Ава като новородено, наричайки я своя най-голям приоритет.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари