IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Наоми Кембъл посрещна Нова година на парти с 19-месечната си дъщеря

4 януари 2023 18 00

Моделката изненада света с новината, че е станала майка през 2021 година

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Наоми Кембъл посрещна Нова година в най-прекрасната компания – тази на дъщеря си.

В понеделник 52-годишната моделка сподели снимки от празненството, в които участва и 19-месечната ѝ дъщеричка. Двете са присъствали на парти, организирано от Умар Камани – основателят на модната марка PrettyLittleThing. От снимките се вижда как Кембъл държи малкото си момиченце, влизайки на събитието. Моделът изглежда великолепно, носейки бял копринен тоалет и панделка в косата си.

На друга снимка от галерията майка и дъщеря седят на каменист плаж и гледат към океана, махайки към хоризонта, сякаш сбогувайки се с 2022 година. „Честита Нова година! Скъпи мои, нека Господ държи вас и вашите семейства щастливи и здрави през цялата година!“, започна пожеланието си Кембъл. Тя благодари на Камани за организацията на партито и заяви, че това е една от най-прекрасните вечери в живота ѝ.

Миналия месец Наоми сподели и снимка от семейното събиране за Коледа, където всичките ѝ гости носеха еднакви червени карирани пижами. Едногодишната ѝ дъщеря отново е там, в ръцете на мама, но лицето ѝ е закрито с емотиконка на сърце. До момента Кембъл отказва да показва лицето на момиченцето, като името му също се пази в тайна.

През май 2021 година Кембъл изненада света, когато сподели, че е станала майка. Засега не е ясно как точно дъщеря ѝ се е появила на този свят, но моделката е категорична, че тя е биологичния ѝ родител. В интервю за Vogue Наоми отговори на слуховете, че е осиновила детето, като каза, че тези коментари са обидни и раняващи, защото сякаш казват на всяка жена над 50, че не може да има деца.

„Красива благословия ме избра да бъда нейната майка. Толкова съм благодарна, че тази мила душа вече е в живота ми и нямам думи да опиша връзката, която споделям с теб, мой ангеле. Няма по-велика любов от тази“, написа през май 2021 година Кембъл, с което обяви и раждането на дъщеря си.

Наоми Кембъл отпразнува за първи път Деня на майката

Наоми Кембъл показа дъщеря си за първи път на корицата на Vogue!

Изненада: Наоми Кембъл стана майка на 50!

В интервюто си пред Vogue, моделката каза, че е имало хора, които са знаели за бременността ѝ, но пандемията и изолацията са ѝ помогнали да запази тайната в продължение на повече от 9 месеца. Именно затова тя каза на критиците да не разпространяват слухове за осиновяване, защото никой не е бил до нея през този период и не знае цялата истина.

През септември 2021 година, по време на разговор в предаването HARDtalk по BBC, Кембъл се нарече „огромна късметлийка“ за това, че има мечтаното дете. „Тя е прекрасна. Вече е много самостоятелна. Много умна, любопитна. Спи по 12 часа. Добро момиче“, каза моделката, като отново не сподели името на бебето.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

КоментариКоментари