IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Щастие в дома на Матю и Камила Макконъхи – синът им стана на 10

21 януари 2023 16 30

По този повод моделът сподели снимка на Ливингстън

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Синът на Матю Макконъхи и Камила Алвес Макконъхи вече навлезе в света на двуцифрените числа.

Моделът и майка на три деца отбеляза 10-ия рожден ден на Ливингстън, споделяйки снимка в социалните мрежи. На нея се вижда как рожденикът носи диадема с надпис „Честит рожден ден“, която пази дългата му коса от попадане в тортата или запалване от свещите. Върху сметанова торта, покрита със зелени листа и рисунка на жълт фон, са забодени 10 свещи, които малко след снимката най-вероятно са били духнати с всичка сила.

„Нищо специално... просто ние“, написа Алвес под снимката, обяснявайки че рожденият ден на Ливингстън всъщност е бил на 28 декември. Миналия месец тя сподели малко повече за това как синът ѝ иска да прекара важния ден, изненадвайки всички с нежеланието му за голямо детско парти, а просто време със семейството. „Единственото, което искаше, е да отидем да скачаме на трамплини и да яде сладоледена торта“, каза Камила.

В публикацията си за рождения ден на Ливингстън тя му пожела да бъде все така смирен и спокоен, надявайки се доброто му сърце да не бъде променено от света, в който ще порасне. „Ти ме предизвикваш и ме учиш всеки ден, за което съм благодарна! Ти си истинска благословия“, продължи гордата майка.

Камила Алвес и Матю Макконъхи са родители още на 14-годишния Леви и 13-годишната Вида. Двамата рядко показват децата си в социалните мрежи, но има моменти, в които ги взимат на червения килим. Такава семейна вечер беше преди две години, когато всички се появиха за премиерата на втората част на „Ела, изпей“, в която Матю озвучава един от героите.

Когато става въпрос за родителство, Макконъхи каза през 2018 година, че със съпругата му съчетават дисциплина с мило отношение. Допълва, че постоянно се учи да бъде по-добър баща, но разбира, че децата му имат свой собствен характер, който трябва да бъде насърчаван, а не потискан или заглушаван. „Радвам се да кажа, че имаме здрави деца, които са свои собствени личности“, казва още актьорът.

Здрав дух в здраво тяло: Как Камила Алвес убеди децата си да ядат здравословно

Супер гени: Вижте трите красиви деца на Матю Макконъхи

За премиерата на втората част на „Ела, изпей“ цялото семейство изглеждаше повече от елегантно, като Камила и Вида бяха в красиви рокли, а мъжете заложиха на традиционни комбинации. Матю облече кафяв костюм с елече и черна риза, върху който сложи черно яке, Леви беше с черно шушляково яке, а Ливингстън последва примера на баща си и облече черно сако.

Докато все още децата на Макконъхи са малки и не е ясно дали всички ще поемат по стъпките на известния си баща, дъщеря му Вида дава наченки за интерес към Холивуд. Тя имаше малка роля в „Ела, изпей“, играейки малко прасенце, което плува в шоколад и дори получава няколко реплики. „Това е най-хубавият ден в живота ми“, казва Вида във филма. Според сайта IMDB, това е първата роля на Вида в киното.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари