IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиана Гани показа първите мигове на бебето след изписването

23 януари 2023 14 50

Заради настинка, баткото Давид е на друго място

IStockphoto

IStockphoto

Близо седмица след като роди, Джулиана Гани бе изписана с нейния втори син. Пристигайки в своя дом, плеймейтката показа пищната украса, която ги е посрещнала.

„Добре дошли у дома!“, пише на транспарант, около който има безброй балони в син и златист цвят. На него виждаме и информация за малкия Кай – той се е родил точно в 12:57 часа на 16 януари, като тежи 2820 грама.

„Да бъдеш! Да имаш! Да обичаш!“, пише на друго място, което сякаш е наричане към пеленачето от страна на неговия баща. В Instagram Гани изтъкна, че не знае как Гецов е успял да украси апартамента в Пловдив, след като е бил неотлъчно до нея в родилното в София.

Джулка и нейният любим вдигат наздравица за техния син, който бе изписан през изминалия уикенд.

Арфа и гъши дроб поръча Гани за изписването

Гани сподели и видео, с което показа на своите последователи най-хубавите моменти от изписването.

„Избрахме събитието да се случи под звуците на арфа. За мен това е музикален инструмент, който носи послание за мъдрост и откровение? Инструмент за богове и кралски величия. Вярвам, че хората се възпитават чрез музика...“, сподели щастливата майка.

За празника в болницата Джулка е поръчала хапки, сред които такива с гъши дроб и пъдпъдъче яйце, както и специални бонбони ръчна изработка, които светят в тъмното.

Джулиана в перфектна форма след раждането

Оранжев клин, черна риза и карирано сако бе избрала Гани за изписването. След него тя получи поздравления за начина, по който изглежда само няколко дни, след като е дала живот на втория си син.

Освен коментарите, че прилепналото клинче много ѝ отива и сякаш въобще няма коремче, някои нейни последователи се заядоха с това, че никъде не виждат баткото на бебето.

Бебета 2023: Кои бг звезди чакат рожба през годината?

Джулиана Гани с второ бебешко парти

Бебета 2022 – кои наши звезди се сдобиха с рожба?

„Давид е настинал, има хрема и мисля че не е редно да го събираме с бебе на 5 дни. Когато едно дете е настинало, е нормално да бъде отделено от другото“, изтъкна звездата в своята история в социалната мрежа и посочи, че нейният по-голям син много се вълнува и като се оправи, ще види малкия Кай.

„Първите ни дни с Кай са вълшебни. Опознаваме се взаимно и си припомняме какво чудо е да държиш в ръцете си най-чистата любов и съвършенство“, сподели Гани още от болницата.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари