IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кание Уест представи дъщеря си на новата си избраница

24 януари 2023 14 50

Ким Кардашян не я одобрява

Снимка: БГНЕС

Кание Уест предизвика слухове за годежа си с дизайнерката Бианка Ченсори. Рапърът вече е запознал новата си избраница с децата си от Ким Кардашян. Миналата неделя двойката бе засечена в компанията на 9-годишната Норт.

Музикантът с младата си съпруга и дъщеря си отидоха на вечеря в ресторант Nobu в Малибу. Кание се появи със зелено яке и черни панталони.

Бианка излезе с кожено яке, клин и бели кожени ботуши. Тя завърши визията си с чанта в бордо. Норт пристигна в ресторанта с черен суитшърт и скъсани дънки. Визията беше завършена с розови плитки.

Феновете забелязаха, че брачните халки се показват на безименния пръст на влюбените. Самите влюбени все още не са коментирали слуховете за връзката си.

Повод за спекулациите около сватбата на Кание и Бианка стана новата поява на звездите. Папараците успяха да уловят двойката в ресторант в Бевърли Хилс.

Според запознати, новината за сватбата, която за мнозина се оказа изненада, не е била приета по този начин от Ким Кардашян. Бившата съпруга на рапъра отдавна е подозирала, че между Кание и Бианка има нещо повече и затова не харесва новата избраница на рапъра.

Според TMZ, бракът на Уест и дизайнерката на бранда му Yeezy – Бианка Ченсори не е законен, тъй като двойката не е подала молба за брачно свидетелство. Източници, близки до Уест, са потвърдили това пред изданието. По думите им, халката на Кание символизира ангажимента му към Бианка.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари