IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Заради турнето на Мадона – филмът за нея остава на заден план

25 януари 2023 15 00

Певицата отбеляза рождения ден на дъщеря си Мърси

БГНЕС

БГНЕС

Биографичният филм за Мадона остава на заден план заради нейното световно турне Celebration. Това съобщава Variety, посочвайки, че работата по него ще бъде прекъсната за неопределено време.

Лентата без заглавие, която е саморежисирана от поп иконата, трябваше да бъде пусната от Universal. Ала заради подготовката на певицата за завръщането ѝ пред публика, завършването на филма ще почака.

Някои предполагат, че и финансови причини стоят зад замразяването на проекта, който Мадона обяви още по време на пандемията.

Миналата година се заговори, че Джулия Гарнър ще влезе в ролята на изпълнителката, ала официално съобщение за това така и не бе пуснато.

През януари 2022-а EW съобщи, че Джулия Фокс (бившето гадже на Кание Уест), се е срещала с Мадона, за да обсъдят дали актрисата Деби Мазар може да я изиграе.

Мадона работи с различни специалисти по проекта

Първоначално певицата нае Диабло Коди, носител на „Оскар“, за сценарист. Но според информация на различни медии, в момента той се е фокусирал върху други проекти. После Мадона продължи с Ерин Уилсън, като основната идея е да покаже нейната борба като жена артист, която се опитва да оцелее в един мъжки свят.

Преди броени дни звездата зарадва своите фенове, обявявайки, че подготвя турне, с което да отбележи 40 години на сцена. И малко след това засне специалната фотосесия за Vanity Fair, влизайки в образа на Дева Мария, както и участвайки в масовка в студиото, пресъздала Тайната вечеря.

Добрият пример: Мадона заведе децата си в Африка, за да помогнат на сирачета

Двойничка на Мадона ще я изиграе в биографичен филм

Новото лице на Мадона – с поне 9 процедури

През 2023-а поп иконата планира концерти в 35 града по света. Според източници, близки до нея, с тях тя ще припечели пари, за да завърши започнатото с филма.

Наскоро Мадона отбеляза 17-ия рожден ден на своята осиновена дъщеря Мърси Джеймс, показвайки, че цялото семейство е било на специална вечеря.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари