IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мадона: Не е лесно да израснеш с майка като мен

20 януари 2023 11 00

Певицата като Богородица за корицата на Vanity Fair

БГНЕС

БГНЕС

Не е лесно да израснеш с майка като Мадона. Това признава самата поп икона в интервю за Vanity Fair, на чиято корица се появи като Богородица.

По думите на певицата, за нейните шест деца е същинско предизвикателство да имат майка като нея.

„Това беше най-трудната, най-тежката битка“, обяснява Мадона за своето майчинство.

64-годишната изпълнителка се появява едновременно на кориците на испанското, италианското и френското издание, където разкрива още как съвместява кариерата си през годините с отглеждането на своите наследници, част от които е осиновила.

„Днес все още се боря да разбера как да бъда майка и да върша работата си. Защото, който и да си, да имаш деца и да ги отглеждаш е изкуство. И никой не ти дава ръководство. Трябва да се учиш от грешките. Това е професия, която изисква много време. И това е изтощително, защото никога няма почивка“, признава още Мадона.

Мадона насърчава креативността на децата

Седемкратната носителка на награда „Грами“ има две свои деца – 26-годишната Лурдес (от Карлос Леон) и син на име Роко (от Гай Ричи), който е на 22. Тя се изявява като модел, докато той е художник и продава картините си в цвял свят.

Известната изпълнителка има още четирима наследници – 17-годишният Дейвид Банда, близначките Естре и Стела, както и още една щерка на име Чифундо, която след броени дни ще стане на 17.

„Това, което ме прави най-щастлива, е да видя как всеки от тях е открил собствената си креативност и че тя идва от автентично място“, каза Мадона, която неведнъж показва в социалните мрежи талантите на своите деца.

„Никога не съм насърчавала дъщеря ми Лола да прави музика или сина ми Роко да рисува. Но винаги съм им показвала изкуството, музиката и съм щастлива, че са намерили начини да изразят себе си. Имам уважение и възхищение към тях и към това, което правят“, разказва певицата.

Мадона изтъква, че иска да вижда децата си щастливи и развиващи се с нещата, които харесват. И именно това е нейното най-голямо вдъхновение в живота.

Певица, поп икона, Богородица...

Преди броени дни звездата зарадва своите фенове, обявявайки, че подготвя турне, с което да отбележи 40 години на сцена. И малко след това засне специалната фотосесия за Vanity Fair, влизайки в образа на Дева Мария, както и участвайки в масовка в студиото, пресъздала Тайната вечеря.

Добрият пример: Мадона заведе децата си в Африка, за да помогнат на сирачета

Мадона сподели снимка с шестте си деца: Благодарна съм за тях

Двойничка на Мадона ще я изиграе в биографичен филм

Новото лице на Мадона – с поне 9 процедури

За корицата изпълнителката носи уникална корона на Dolce & Gabbana с нещо като плащаница в черно и златисто, поставена върху бял воал. От очите ѝ се стичат сълзи, а на врата ѝ има бяла броеница. Под нейната брадичка се вижда червено сърце, в което са забодени безброй мечове – символ, който тя често използва в своето творчество и облекло.

„В този много специален брой Мадона отново става Мадона: иконата. „Не просто въплъщение на музикална тенденция или стил на обличане, но фигура, толкова обезпокоителна, колкото и свещена“, разкриват от изданието, уточнявайки, че фотосесията е дело на фотографите Luigi & Iango.

Друга снимка показва кралицата на попа, облечена в мръснобяла рокля, върху която има червена наметка. Тя е заобиколена от жени, като до тях има маса, която е отрупана с храна. Всичко това е един по-различен вариант на картината „Тайната вечеря“ с Исус Христос.

Според редакционния екип на модното списание, тяхната основна идея е три десетилетия след песента „Like a Virgin, тя да покаже връзката ѝ с религията и снимките да се превърнат в картини, които ще останат в историята също както нейното творчество.

Мадона на

БГНЕС

За още новини от света на звездите, съвети за красота и модни тенденции последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари