IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившите влюбени Шон Пен и Робин Райт отново заедно – ще се съберат ли?

25 януари 2023 17 40

Източник споделя, че актьорът съжалява за разпадането на семейството си

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Шон Пен и Робин Райт се радват на времето си заедно, но засега не са сигурни дали са готови да се съберат.

Двойката, която беше женена от 1996 до 2010 година, наскоро създаде слухове за възобновяване на отношенията, след като бе забелязана заедно на няколко пъти в Лос Анджелис. Първоначално актьорите бяха видени да пристигат рамо до рамо в Ел Ей, след което бяха снимани на среща.

„В момента и двамата са свободни и се разбират чудесно. Шон винаги е казвал, че Робин е любовта на живота му. Съжалява за много неща, които са се случили по време на брака им. Наистина се наслаждава на времето си с нея“, казва източник, близък до двойката.

Бившите съпрузи бяха забелязани миналата седмица на летището в Лос Анджелис, носейки багажите си по ескалатора. Феновете им бяха доста изненадани да ги видят, след като от дълго време двамата не са се появявали заедно на публично място. Последната им среща, заснета от папараци, беше през 2017 година на летището в Ню Йорк.

Малко след пристигането им в Ел Ей, Шон Пен беше забелязан да слиза от пикапа си, за да се срещне с Райт. Двамата изглеждаха в добро настроение, усмихвайки се един на друг при втората си среща в големия град.

И двамата актьори наскоро прекратиха връзките си. Пен финализира развода си с Лейла Джордж през април 2022 година. Според официалните документи, Шон и Лейла са се разделили официално през септември 2021 година, като посочената причина е „неразрешими различия“. Нито един от тях не поиска издръжка от другия. Поради същите различия се разделиха Робин Райт и Клемент Жираудет през септември 2022 година.

Шон Пен и Робин Райт започнаха връзка през 1989 година, след като актьорът се развежда с Мадона. Двамата се събираха и разделяха на няколко пъти, завършвайки с брак през 1996 година. В семейството им се раждат две деца – Хопър и Дилън, които в момента са на 29 и на 31 години.

Робин Райт – на 52, с деколте до пъпа

Робин Райт се ожени във Франция

През 2014 година Райт сподели пред британския Telegraph, че разводът ѝ с Пен е бил опустошителен, тъй като се случил след 20-годишна връзка. „Една от причините, поради които постоянно се събирахме е, защото се опитвахме да задържим семейството заедно. Ако имаш деца, опитваш отново и отново“, казва актрисата.

Самият Пен говори за раздялата, но през 2010 година в интервю за Vogue, казвайки че бившата му съпруга вече е като дух за него. „Прекарахме толкова много време заедно, а сега просто я няма“, допълва той. Няколко години по-късно актьорът разкри и какви са взаимоотношенията му с Райт след развода. По думите му през 2018 година, двамата не си комуникират често, но се разбират и не се карат. Разказва, че са развили отделни връзки с децата си, усещайки че така е по-добре за всички, защото никой не зависи от решението на другия.

Дали обаче постоянните им срещи в Лос Анджелис ще доведат до събиране по подобие на Дженифър Лопес и Бен Афлек, предстои да разберем.

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари