IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън: Искаха да участвам в „Спасители на плажа“ безплатно

30 януари 2023 10 50

Актрисата си спомня за филма от 2017 година

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън твърди, че екипът за филма „Спасители на плажа“ от 2017 година е искал от нея да участва безплатно.

Актрисата, която се изстреля до световна слава чрез ролята си на Си Джей Паркър в популярния сериал от 90-те години, казва пред Variety, че продуцентите на филма, в който участват Скалата и Зак Ефрон, постоянно ѝ се обаждали с предложения да участва в проекта.

„Ставаше много, много досадно. Искаха от мен да направя поява като услуга към тях. Казах им, че правя услуги за животни, а не за продуцентски компании“, разказва Андерсън. Допълва, че по едно време предложенията били дори доста агресивни, на границата с тормоза, като от екипа са ѝ казвали да направи участие безплатно, за да отдаде почит към емблематичната си героиня. В крайна сметка Андерсън се съгласява да се появи на големия екран, но без никакви реплики. „Накрая се съгласих, без да се оплаквам“, спомня си тя.

Актрисата също така казва пред Variety, че не е приела добре факта, че сериалът „Спасители на плажа“ е бил купен от платформата Prime Video. По думите ѝ, продуцентите са направили цяло състояние, но самата тя не е била представлявана правилно по време на сделките и за нея не е останала никаква печалба. „Човек не осъзнава в началото на сериал, че може да се превърне в успешен проект, така че не се подсигурява до живот“, обяснява Андерсън.

Филмът „Спасители на плажа“ от 2017 година включваше доста звезден актьорски състав, като освен Скалата и Зак Ефрон, на екран видяхме Приянка Чопра Джонас и Александра Дадарио. Памела Андерсън се появява в края на забавен каданс и е представена като новия капитан на екипа, но няма никакви реплики.

През 2016 година Скалата публикува снимка с актрисата, за да намекне на феновете, че ще могат да я видят във филма. „Тя запозна света със Си Джей Паркър и я превърна в най-емблематичната героиня на поколението“, написа актьорът. Допълни, че за него е чест да приветства Андерсън в своя екип на спасители и заяви, че филмът е нямало да бъде същият без нея.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

Актрисата наскоро сподели пред списание People, че синовете ѝ са я насърчили да разкаже житейската си история със свои думи, след като толкова много хора се опитват да я разкажат вместо нея. Затова Андерсън прави документалния филм Pamela, a Love Story и пуска мемоарите си Love, Pamela на 31 януари.

„Има малко напрежение преди и двете неща да излязат на бял свят, защото тази година ми беше като терапия, преминавайки през живота си – от първия до последния спомен. Много се гордея с всичко това. То е нещо, в което всяка дума е написана от мен. Нямах сътрудник или писател“, казва Памела за книгата си.

По думите ѝ, това е история за едно момиче от малък град, което отива в Лос Анджелис и сбъдва мечтата си. В същото време е разказ за момиче, което е предадено и изпитва сериозен тормоз и насилие от най-близките си хора.

Памела Андерсън разкри корицата на книгата си

Памела Андерсън ни върна в 90-те с новата си реклама

Семейна подкрепа за Памела Андерсън при дебюта ѝ на Бродуей

Love, Pamela и Pamela, a Love Story излизат съответно в книжарниците и в Netflix на 31 януари.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари