IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Памела Андерсън разкри корицата на книгата си

8 октомври 2022 12 00

Мемоарът се очаква да излезе на 31 януари 2023

Снимка: БГНЕС

Снимка: БГНЕС

Памела Андерсън вдига завесата на личния си живот в изключително личен и интимен мемоар, който излиза на пазара следващата година.

Преди обаче страниците да попаднат в ръцете на любопитни фенове, актрисата сподели малко повече детайли около книгата, включително и корицата, която ще бъде в черно-бяло. На нея Андерсън, сякаш излязла от архивите на 90-те, изглежда великолепно с изразителна черна очна линия, дълги правоъгълни обеци с квадратчета и леко, но елегантно разхвърляна прическа, от която пада един кичур отстрани на лицето.

„С ярка проза, осеяна с изблици на оригинална поезия, Love, Pamela е овластяващ, сърцераздирателен и интимен мемоар“, се казва в официалното съобщение.

Говорейки пред списание People, Андерсън казва, че книгата разказва историята на едно объркано момиче, като в същото време е ода за несъвършенствата. „Това са всичките ми чувства за живота – без „Горко ми“, въпреки че някои моменти бяха трудни. Преживях го и трябваше да намеря любовта в благодатта и достойнството, смесени с хумор, приемственост и прошка“, казва актрисата.

Памела признава, че не е имала помощ в написването на книгата си, а само редактор, с когото е станала приятелка и често е спорила. „Тя ме видя през всичко – болезнен урок по смирение, да живея живота си два пъти малко повече от необходимото“, казва още звездата. Допълва, че е едновременно горда от крайния продукт и се радва, че всичко това вече остава зад гърба ѝ.

„Книгата е суров, неполиран опит – много личен, истински разказ за моя живот, от първия ми спомен до последния“, обяснява Андерсън.

Памела се превръща в суперзвезда в началото на 90-те години, след като постига големия си пробив в телевизията с Home Improvement, „Дните на нашия живот“ и „Спасители на плажа“. В последния тя участва редовно от 1992 до 1997 година. През кариерата си се появява в множество телевизионни и филмови проекти, включително „Бодлива тел“ от 1996 и дава гласа си на анимационния сериал от началото на 2000-те години Stripperella.

Тази година Андерсън направи дебюта си на Бродуей като Рокси Харт в мюзикъла „Чикаго“. През март пък обяви, че ще разкаже за живота си в документален филм за Netflix. Режисиран от Райън Уайт, филмът е копродуциран и от един от синовете на Андерсън – Брандън Томас Лий, когото тя споделя с бившия си съпруг Томи Лий.

Love, Pamela излиза на 31 януари 2023 година.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари