IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Бубле разказа как загубил своето алтер его

30 януари 2023 10 40

„През по-голямата част от живота си бях супергерой... след това преминах през немислимото“, споделя той

БГНЕС

БГНЕС

„През по-голямата част от живота си бях супергерой... след това преминах през немислимото“. Това споделя Майкъл Бубле, говорейки за битката на сина му с рака на черния дроб. Известният певец разказа за изпитанието, през което са преминали заедно и изтъкна, че след него е изгубил своето алтер его*.

Звездата изтъкна, че когато през 2016-а научил, че Ноа има хепатобластом (рядък вид рак на черния дроб), се променил драстично. И забравил за онзи човек, който бил на сцената и с феновете си.

„През по-голямата част от живота ми като изпълнител и особено на сцената, аз се превърнах в моето алтер его. Щях да стана супергероят, който винаги съм искал да бъда. Тогава жена ми и аз преминахме през това немислимо нещо и аз загубих това алтер его“, обяснява Бубле.

Днес най-големият син на изпълнителя е в ремисия след успешен курс химио- и лъчетерапия. Но неговият известен баща още не може да забрави за тревогите, които е изпитал в началото на неговото диагностициране и лечение.

Бубле: Очевидно съм минал през много

Канадският певец разкри пред The Mirror, че се чувствал „толкова нестабилен и уязвим“, след като Ноа, който бил едва на 3, получил тежката диагноза.

„Очевидно съм минал през много. Когато направих последния запис (през 2018 г.), синът ми току-що беше в ремисия и не бях готов да се върна“, обясни той за краткото отсъствие от сцената заради грижите по детето.

По думите на Майкъл, по онова време той бил доста нестабилен психически и определено не можел да излезе отново пред публика. Ала все пак се опитал да запази кариерата си, правейки нов запис, който да пусне в момент, в който е готов да продължи напред.

Бубле изтъква, че когато лекарите дали добри прогнози и момчето влязло в ремисия, той се почувствал по-добре и решил да не бави завръщането си. „Синът ми беше здрав, децата ми и жена ми бяха добре, животът е хубав“, казва изпълнителят.

Майкъл държи на взаимното удовлетворение в брака

47-годишният певец е женен за съпругата си Луисана Лопилато от 2011 г. По думите му онова, което поддържа връзката им силна, е че двамата държат на взаимното удовлетворение.

„Повече от всичко жена ми и аз разбираме, че взаимното удовлетворение е важно… Не казвам, че сме перфектни – никой не е – но и двамата имаме това разбиране“, казва Бубле.

Майкъл Бубле показа 3-месечната си дъщеричка

Майкъл Бубле стана татко за четвърти път

Майкъл Бубле за коледната традиция на семейството му

Хитовият изпълнител изтъква, че в семейството не само неговата кариера е важна. Ето защо в определени месеци той няма да има участия, за да може жена му да снима филм, а той да се грижи за децата.

Певецът и неговата половинка имат четири деца – момчетата Ноа (8), и Елиас (7), както и момичетата – Вида на 4 и Сиела, която е само на 5 месеца.

*алтер его – другото „Аз“, втора наша същност или персона вътре в личността

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари