IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крал Чарлз III ще говори в интервю за отношенията си с принц Хари

31 януари 2023 11 00

Дори малък коментар за това ще стане световна новина

Снимка: БГНЕС

Чарлз III се подготвя за голямо и емблематично интервю за BBC, в което се предполага, че ще говори за сина си – принц Хари, и какво се случва с тях. Това ще стане за първи път след откровените мемоари на херцога – The Spare.

Дворцовите съветници обсъждат перспективата кралят да използва това интервю, за да изясни събитията.

Също така Чарлз III може да изясни истинските причини за „Мегзит“. „Плановете за отразяване на коронацията в BBC вече са налице. Не е обичайно да се избягват всякакви теми в интервю, така че това усложнява ситуацията. Дори един малък коментар за Хари и Меган ще стане световна новина. Изявленията на краля може да направят така, че реакцията на Хари да бъде непредсказуема. Но се планира да говорим много деликатно“, каза вътрешен човек, който пожела да остане анонимен.

Съобщава се, че ръководителите на BBC искат кралят да говори пред камера за живота си и стремежите си към трона като част от отразяването на коронацията, която ще се състои на 6 май. Стар приятел на Чарлз III и опитен телевизионен водещ Джонатан Димбълби може да води разговора.

В мемоарите си принц Хари разказа доста пикантни моменти от живота в двореца, с което предизвика много шум. Той си спомни за скандал с брат си, който прераснал във физическа разправа, както и за пореден път говори за кавгата между съпругата му Меган Маркъл и Кейт Мидълтън преди сватбата им.

Хари стигна и по-далеч като заяви, че е бил роден само за да бъде в помощ, ако се случи нещо с брат му принц Уилям.

За още новини от света на звездите и лайфстайла последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари